Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН: УСПЕХ

Работа: Началото на седмицата дори и през двата последни дни на ретроградния Меркурий ви обещава успешни дни, ако завършите започнатите задачи, за да направите крачка напред в разработването на ваши нови идеи, без да мислите за изостаналата работа. Не е изключена възможността да поставите началото на нова дейност. Организирайте пътуване с приятели или с близките си и за да проведете делови срещи, които отложихте заради липса на време. Анализирайте действията си и бъдете внимателни в думите. От понеделник успехът ще ви споходи само при условие, че си поставите реална и лесноосъществима цел, с която да привлечете към работата си и нови партньори, особено ако имате свой бизнес.

Здраве: Обърнете внимание на здравето си, нестабилно заради невъзможност да разберете какво става около вас. Простичко е, добрата ви форма дразни вашите неприятели.

Любов: Имате любими хора и сте готови да създадете семейство. Ако близките ви не са съгласни, не допускайте намесата им и слушайте сърцето си.

ТЕЛЕЦ: АНАЛИЗ

Работа: През първите дни на седмицата, като не пренебрегвате ретроградния Меркурий до 3 юни включително, стабилизирайте постигнатото в професионално отношение, въпреки че искате да поставите ново начало. Не бързайте, не му е дошло времето. Направете задълбочен анализ на резултатите от работата си и поправете грешките си. Не пропускайте да си почивате, въпреки че сте изцяло? във властта на стремежа си към ново начало. Внимавайте да не се провалите и не обвинявайте близките си, ако това се случи. От понеделник сте дейни и готови за трудови подвизи, които ще ви донесат отлични приходи. Не се разпилявайте, а работете до последния възможен час на деня дори и ако се чувствате уморени.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Ако пътувате, бъдете внимателни зад волана, за да избегнете травми и катастрофи. Не преяждайте и не пийте алкохол.

Любов: Не сте сигурни, че чувствата ви са споделени. Избягвате и откровените разговори. Съдбата ще ви изненада с неприятни мигове и раздяла с интимната половинка.

БЛИЗНАЦИ: НОВ СТАРТ

Работа: От първия ден на седмицата, въпреки че Меркурий е ретрограден до 3 юни, не е изключено да ви се удаде възможност за нов старт на работното място, който до момента ви изглеждаше невъзможен. Не го пренебрегвайте невярващо. Отстъплението и инертността са във ваша вреда. Заради проявена некоректност от ваша страна, която не сте осъзнали, сте заслужили гнева на колегите си, който ще се стовари върху вас в почивните ден. Мълчете и търпете, друго няма! От понеделник се налага да промените плановете си и да свършите допълнителна работа, която ще ви донесе добри доходи. Не я отказвайте, за да не съжалявате за провалената възможност за материална стабилизация.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Напрежението ви вреди, особено ако се занимавате с политика и всичко око вас е различно от представите ви, но това е бил вашият личен избор.

Любов: Не се впускайте в любовни авантюри, отдалечаващи ви от вашето сигурно обкръжение и от интимната ви половинка. Ако изневерите, ще сте си виновни сами за проблемите.

РАК: ГРЕШКИ

Работа: От началото на седмицата, особено заради факта, че до 3 юни Меркурий е все още ретрограден, не се занимавайте с покупки за обзавеждане на офиса си, защото след това ще съжалявате, че сте избързали, и вече не ви харесват. Пътувайте и забравете поне за един ден? ?професионалните си задължения. Не вземайте крайни решения, за да избегнете грешките, които сте склонни да направите в този почивен ден. От понеделник откажете среща с непознати кандидати за ваши делови партньори и не приемайте предложенията им за инвестиции, дори и да са близки с ваш колега или приятел. Подгответе договори, обвързващи ви с финансови и банкови институции, които са от значение за работата ви.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не се впечатлявате от трудностите, които не са малко, но са преодолими. Няма причина да страдате от храносмилателни неразположения.

Любов: Обърнете внимание на децата и на близките си. Ще си създадете добро настроение и ще си гарантирате спокойствие. Гостувайте на приятели.

ЛЪВ: НОВИНИ

Работа: В дните от четвъртък задачите, които сте започнали отдавна, ви налагат бързо да ги завършите, затова използвайте подкрепата на ретроградното движение на Меркурий в последните два дни. Очаквайте новини, които ще ви раздразнят, защото ви упрекват без причина за несъществуващи ваши грешки, но това е проява на завист, която е обичайна по нашите земи в днешно време, а промените са във ваша полза в почивните дни. Имате възможност да изградите стабилна основа за бъдещия си професионален възход и мечтаните приходи. От понеделник се стремите на всяка цена да си осигурите стабилни професионални позиции. Ще постигнете целта си, ако не се противопоставяте на колегите си.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради напрежението, на което сте подложени през деня. Ще го стабилизирате, ако не се вживявате в странични проблеми.

Любов: Не се поддавайте на увещания от страна на семейството си да пътувате, ако не се чувствате във форма. По-добре си останете у дома, за да избегнете проблемите.

ДЕВА: НОВИ ПЕРСПЕКТИВИ

Работа: В началото на седмицата разкривате нови перспективи за професионална изява. Ще се заемете с нова и приятна работа. Разпределете добре силите си. На работното място сте задължени да завършите задачите си. В почивните дни обмислете още веднъж намерението си да смените? своята работа. Поискайте потвърждение от бъдещите си началници, че ви гарантират по-високо заплащане. От понеделник работата ви носи очакваните резултати, стига да не си поставяте нереални цели. Не позволявайте на колегите си да отвличат вниманието ви. Сдържайте емоцията си и ще победите със спокойствие неприятелите си.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради създаденото напрежение. Уморени сте и имате нужда от почивка, за която близките ви ще ви подкрепят.

Любов: Прекалено сте доверчиви към новите си познати, които искат да спечелят сърцето, но и парите ви. Сексуалните контакти, подвластни на емоцията, ще ви донесат разочарования.

ВЕЗНИ: НЕНУЖЕН РИСК

Работа: От първия ден на седмицата нямате желание за работа. Ще осъществите срещи, които са под натиск отстрани и не са ви приятни, а и Меркурий е ретрограден до 3 юни. Искате да постигнете целта си, но колегите ви упорито отказват да ви подкрепят, а някои дори ви пречат. В почивните дни сте готови да рискувате. Желанието ви за големи приходи може да се превърне в причина за немалки загуби заради обещание за рисковани инвестиции, което сте дали. От понеделник не се изкушавайте да поставяте ново начало. Завишените изисквания от страна на ръководството са причина за раздразнителността ви и за разправиите с вашите колеги. Не се надявайте на приходи.

Здраве: Обърнете внимание на здравето си и на това на вашите близки. В момента хвърчат пухчета из цяла България, а това вреди на хората с алергични реакции. Внимавайте с течностите.

Любов: Общуването е затруднено, но желанието ви за контакти е засилено. Не се обвързвайте с неподходящи интимни партньори, които ще ви разочароват.

СКОРПИОН: УСПЕШНО НАЧАЛО

Работа: Началото на седмицата е успешно във всяко отношение. Разрешете, само при възможност, съществуващите професионални проблеми. Не насилвайте ситуацията, особено през първите два дни, когато Меркурий е все още ретрограден. Имате шанс за добри приходи. В почивните дни липсата на добро настроение ви пречи да се справите със задълженията си. Трудностите са преодолими, ако се заемете със задачите си, а не чакате някой друг да се справи с тях. От понеделник имате възможност да постигнете финансовите си цели, но не по начина, който избрахте. Няма да загубите пари, но и няма да постигнете мечтаните приходи.

Здраве: Вечер се разходете преди лягане. Ще си осигурите спокоен сън. Не бива да прекалявате с алкохола, защото след време ще страдате от занижено либидо.

Любов: Стабилизирайте и хармонизирайте отношенията с близките си. Несемейните да не отказват предложение за романтична среща.

СТРЕЛЕЦ: ПРОМЕНИ

Работа: От понеделник не рискувайте и не се впускайте в безпричинен спор с вашите колеги или партньори, защото може да премине в агресивна караница. Нарастват професионалните ви перспективи. Плановете ви ще претърпят промени. През първите дни на седмицата Меркурий е ретрограден до 3 юни, затова поставете без бързане началото на нови занимания. Пътуванията са нежелателни. Осъществете промените предпазливо и обмислено и не надхвърляйте възможностите си. От понеделник не прекалявайте с амбициите си. Тактът е във ваша полза. Бъдете особено предпазливи в отношенията с партньорите си. Бъдете внимателни - липсата на разбирателство на работното място блокира желанието ви да се заемете със задачите си.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, защото сте подложени на напрежение, което е причина да завишавате границите на кръвното си налягане.

Любов: Проблемите в семейството ви принуждават да се прибирате късно, за да избегнете разправиите. По-добре не бягайте от близките си, а приключете с неприятностите.

КОЗИРОГ: СТАБИЛИЗАЦИЯ

Работа: В началото на седмицата, като съобразите ретроградния Меркурий до 3 юни, стабилизирайте постигнатото в професионално отношение. Разрешете стари делови проблеми, които не търпят отлагане. Преценете как да извършите по-лесно необходимите промени. Почивните дни ви носят трудности по пътя към успеха, които изискват да запазите спокойствие. Очаква ви положително разрешаване на? делови проблеми, които тегнат над вас и ви потискат. От понеделник сте привидно стабилни и се радвате на отлични резултати, но усещате напрежение, породено от недоволството ви заради вашите постижения. Лоши предчувствия не ви дават мира в този ден, но нямате причина за тягостните мисли.

Здраве: Песимистичното настроение ще прерасне в депресия. Заредете се с оптимизъм, за да не се разболеете, защото трудно ще се възстановите и ще се наложи продължително лечение.

Любов: Избягвайте изясняване на отношенията си с вашите близки. Липсата на доверие между вас и интимната ви половинка е повод за проблеми и неувереност.

ВОДОЛЕЙ: ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ

Работа: В дните от четвъртък се противопоставяте на съществуващия ред на работното място, който искате да бъде променен, но през първите два от тях Меркурий е все още ретрограден. Ако не сте твърде напористи и нападателни, може и да се вслушат в предложенията ви. Дайте всичко от себе си при изпълнение на поставените ви задачи. През почивните дни?ще се наложи, колкото и да не искате, да провеждате делови срещи. Предложенията, които ви отправят, са примамливи и ви обещават професионален възход. От понеделник сте подвластни на промени, някои неочаквани, но полезни за вас. На работното място бъдете делови и концентрирани, за да не пропуснете важна информация.

Здраве: Здравето ви е стабилно въпреки нервното напрежение, за което причина не съществува, но ако сте отговорни и несъгласни със ситуацията в България, е разбираемо.

Любов: С близките си сте в идеални отношения, които е добре да стабилизирате, вместо да ги изяснявате. Покажете им, че ги обичате и цените тяхната подкрепа.

РИБИ: НЕГАТИВНА ПРОМЯНА

Работа: Началото на седмицата ви изненадва с новина, която оказва негативно влияние върху живота ви, но не се притеснявайте, пази ви все още ретроградният Меркурий. Запознанство ще стане причина за съжаление и разочарования. Възможно е влошаване на отношенията с колегите и деловите ви партньори. Овладейте емоциите си и не рискувайте. През двата почивни дни сте разочаровани заради неочаквани професионални обрати. Ако сте внимателни, ще съумеете да избегнете сериозните финансови загуби и да съхраните стабилността си. От понеделник, колкото и да ви е неприятно, обстоятелствата? ви принуждават да се заемете с работа, която няма да ви донесе полза. Неочаквани събития ви гарантират признание.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради собствената ви неувереност и обземащото ви песимистично настроение. Ситуацията у нас ви депресира, но няма как да я промените.

Любов: Вечер си останете у дома. Ако сте поканили гости, се извинете и се усамотете, усетите ли, че разговорите ви дразнят. Видно е, че нямате желание за интимност и сексуални удоволствия.