Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мажд Алгафари
Мажд Алгафари

Персефона Коре

От баш Европа разправяли, че имат нова стратегия как да се борят с Путин. Слушайте внимателно, защото се изисква повече от логика, за да се вдене за какво иде реч.

Три месеца мерили и кроили и накрая излезнало, че единственият начин да се обезвреди Путин е... съсредоточете се...този начин е...начинът е...

КАТО СЕ КУПУВА КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ РУСКИ ПЕТРОЛ.

Правим петминутна почивка да го осмислите и продължаваме да се гмуркаме в дълбокото на евроатлантическата мисъл:

(след пет минути)

Колкото по-малко петрол й остане на Русия, толкова по-малко ще продава на изток на завишени!!!??? цени и толкова по-набутана ще е. Да, купувайте руски петрол в рубли, за да сринете руската икономика. Може да ви е сложно да го разберете, ама си повтаряйте, че на тези, които са го измислили, им е по-сложно и то не само с руския петрол.

Сега, аз ще се възползвам от стопроцентовата ефективност на тази евроатлантическа санкция да я приложим и спрямо други отрасли като бизнеса с дрогата и порното. Колкото повече употребяваме, толкова по-малко ще има за другите. Може директно един канал да се отвори към Министерство на културата като най-голям потребител, а вече оттам ще разпределят по министерства според нуждите. В същото време, защото сме най-големите натегачи в съюза, ще удвоим, не, ами утроим вноса на руски стоки. Даже може да си върнем соца, защото колкото повече соц тук, толкова по-малко за Русия. Въобще русизация на Европа, за да не вземе случайно да се русизацира целият свят.

*От фейсбук!