Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Не вярвам, че е възможно N-броя красавици да се борят за розата на който и да е захаросано гелосан и с ограничен езиков багаж, мъж

Приятели, онзи ден приключи драматично режисираното и изпълнено с глупав ориенталски сексизъм предаване.
Бяха подбрани или рядко мозъчно нефелни момичета или сценаристите и режисьорите ги показваха постоянно в тази светлина.
Дали момичетата са такива или българката е такава?
За моя изминат житейски път и многото ми контакти с българки, смея да твърдя, че не са, както бяха изтипосвани. Познавам стотици красиви българки, чийто интелект е много по-богат от показания.
Не вярвам, че е възможно N-броя красавици да се борят за розата на който и да е захаросано гелосан, изкуствено усмихващ се и с ограничен езиков багаж, мъж.
Не вярвам, че мнозинството български момичета са готови да търпят унижението да са като гювендии в харемлък.
Не вярвам, че българските момичета биха залитнали по-някой за който знаят, че нито една реплика не е негова, вилата не е негова, костюмите не са негови, вечерите не са негови, романтичните екскурзии не са платени от него, за розите не е платил нищо или поне да ги бе откъснал сам от парк, даже пръстена с който поиска бъдеще с победителката не е от него. Да харесват мъж, който не работи, а чака момичета да се избиват за него. Да се "запознават" с близките му, все едно са на кастинг за невести. Това бе дъно.
Дъно на дъната бе и когато една от участничките в ролята на "ревлата", изу гащите си, за да впечатли захаросания мъж.
Разбирам желанието на продуцентите да печелят рейтинг, да рекламират модни къщи, курорти, туристически атракции и златари, но със сигурност можеше да го направят и по- друг начин.
И се чудя на политичките ни, на движенията за правата на жените и на интелектуалките ни, от тях ни вопъл, ни стон.