Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Пътен инцидент днес в Стара Загора между лек автомобил "Тойота" със софийска регистрация и момче на 10 години, управлявало тротинетка, завърши по щастлива случайност без сериозни последици, потвърдиха от полицията. Сигналът за произшествието, станало на кръстовището между булевардите "Цар Симеон Велики" и "Свети Патриарх Евтимий", е подаден в 15,30 часа. Пристигналите на място полицаи установили, че колата и тротинетката са се сблъскали.

От удара момчето е с контузия на левия крак. Нямало счупване или други тежки наранявания. След прегледа по искане на родителите то е изписано за лечение вкъщи, съобщи директорът на Университетската болница в Стара Загора проф. Йовчо Йовчев.

От полицията не съобщават причините за сблъсъка. От там само казаха, че водачът на лекия автомобил е на 64 години и не е употребил алкохол.

Обществеността на Стара Загора е чувствителна към подобни информации, след като преди няколко дни при подобен сблъсък между автобус и велосипед загина колоездачът, който беше едва на 14 години.