Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Под надзора на Районната прокуратура в Стара Загора се извършва разследване за причинена средна телесна повреда на 32-годишен мъж в центъра на гр. Казанлък, съобщиха от Апелативната прокуратура в Пловдив. Причинена е средна телесна повреда на Л.Т., на 32 години, уточняват от прокуратурата.

До момента е установено, че около 11.00 ч. на ул."Славянска" в Казанлък е възникнал спор между двама мъже - Н.Н., на 62 г., и Л.Т., на 32 г. Последвало е намушкване с нож от страна на Н.Н. спрямо Л.Т. Травмата е в коремната област. Подаден е сигнал в РУ-Казанлък. Л.Т. е откаран във Филиала за спешна медицинска помощ, където му е оказана медицинска помощ. Н.Н. е задържан за срок от 24 часа по Закона за МВР.

По образуваното досъдебно производство, под ръководството на Районна прокуратура в Стара Загора - Териториално отделение – Казанлък, е извършен оглед на местопроизшествие. Предстои разпит на свидетели, включително и очевидци на извършеното престъпление, като и назначаване на медицинска експертиза за определяне характера на причинената телесна повреда, казаха още от обвинението.

От там припомнят, че срокът на разследване е двумесечен.