Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Ген. Атанас Атанасов. Снимка: Архив
Ген. Атанас Атанасов. Снимка: Архив

Ние сме недоволни от начина, по който функционира коалицията. Доста скърца, заяви председателят на ДСБ по Би Ти Ви. Затова следващата седмица ще поискаме от мандатоносителя среща между политическите ръководства на двете формации: "Демократична България" и "Продължавам промяната". Ще положим нужните усилия да изясним натрупаните проблеми. Няма да сваляме правителството, напротив смятаме, че трябва властта да се укрепи.

?Важното е, че висшият орган на власт взе с 200 гласа решение за подкрепа и солидарност с Украйна. Решението не е това, което ние искаме, но "развързва" ръцете на правителството, за да даде необходимото.

?Президентът има представителни функции и не трябвада се бърка в работата на законодателната и изпълнителната власт. Личи му, че има слабост към Русия.

?По време на изслушването на премиера през февруари или март на закрито заседание на НС правителството представи своя план как ще действа при затваряне на кранчето на руския газ. След юли може да чакаме намаление на цената за потребителите.