Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Бил пълна противоположност на Ал – военен и шериф на кон, преследващ най-опасните престъпници в САЩ

Март 1921 г. Куршумът го пронизва мълниеносно. Свлича се на земята, а безжизненото тяло и огромна локва кръв свидетелстват за липсата на пулс. До него се търкалят две пълни бутилки с уиски, с които минути преди това индианецът е препускал в галоп из целия резерват. Точният мерник на шериф Ричард Джеймс Харт го застига малко преди да нахлуе в ранчото.

„Убийство!“, единодушни са заседателите и искат униформеният да влезе зад решетките. „Невинен, тъй като жертвата е престъпник и е прекрачил забраната за алкохол!“, заключва съдът.

Облеченият в каубойски ботуши, шапка на главата и два револвера на колана Харт леко се усмихва. Раненият смъртоносно трафикант е един от над 20-те апаши, покосени от точния му изстрел. Сред тях има опитни крадци, безчувствени наемни убийци и хитри укриватели на данъци. Все опасни хора, сред които обаче не фигурира митичният Ал Капоне. И това съвсем не е случайно.

Ричард Джеймс Харт никога не би убил брат си. Дори само той от всички в управлението да знае за кръвната им връзка. За нея обаче свидетелстват документи, на които пра-пра-наследниците на Винченцо Капоне, както е истинското му име, се натъкват случайно след смъртта му.

Какво научават от тях близките на мистериозния роднина четете в сп. "Космос".