Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Иван Сотиров
Иван Сотиров

Ние трябва сами да осъзнаем и да заявим на висок глас пред нашите съюзници в ЕС, че антибългарската кампания в РСМ всъщност е антиевропейска. Тя се организира от агентите на Москва и Белград, които загубиха на референдума през 2018г., когато гражданите на РСМ гласуваха за членство в ЕС.

И тъй като московските и белградските агенти в Скопие, съзнават, че е контрапродуктивно да плюеш срещу волята на народа, те засилиха антибългарското говорене, за да предизвикат ответна реакция и наше вето за началото на преговори с РСМ за членство в ЕС. Разбира се, че от наша страна най-активни в разпалване на истерична реакция са московските агенти в София.

И накрая нека да е ясно, че членството на една държава в ЕС не решава еднозначно основния геополитически въпрос за реалното откъсване на държавата от московската сфера на влияние, както и въпроса с корупцията. Ние сме красноречив пример за това.

Нещо повече, видяхме как прокремълската олигархия у нас се захранва с европейски средства и дори финансира антиевропейски кампании с откраднати европейски пари.

От фейсбук