Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Станимир Стоилов
Станимир Стоилов

Старши треньорът на "Левски" Станимир Стоилов заяви, че ако има проблемите на колегата си в ЦСКА Стойчо Младенов, отдавна щял да се разхожда по улиците на София или да ходи за риба.

Вчера "червеният" наставник разкри, че от декември няма комуникация със собственика Гриша Ганчев и съответно няма никакъв пръст в селекцията.

Мъри говори преди първия полуфинален мач от турнира за купата на България срещу "Лудогорец". Той сподели, че ще се радва, ако "сините" успеят да решат всичко в своя полза преди реванша. Двубоят в Разград е утре от 19 ч.

„Освен Николай Михайлов, имаме проблеми с Асен Митков. Не знам какво е състоянието на Илиян Стефанов и в последния момент ще преценяваме дали ще играе. Всички други са здрави. Имаме стабилизиране и подобряване на игровия стил. Не е лесно всеки път да се представяме на нивото, което показахме в първия мач в Разград за първенство.

Надяваме се да повторим тази игра. Най-важното за нас е да играем добре. Не мога да кажа дали сме по-добри от първия мач срещу "Лудогорец". Публиката очаква от мен и отбора динамична игра. Нямаме какво толкова да губим. Ще търсим положителен резултат. Ще се радвам да си решим всичко утре. Не можем да играем в опълченски стил. "Левски" трябва да изглежа гордо и да се бори от първата минута", сподели Стоилов.

"Няма да е изненада, ако "Лудогорец" играе по-добре от нас, защото са по-обигран отбор. Те ще могат да се концентрират за Купата, защото едва ли някой се съмнява, че ще са шампиони.

Добре е за нас, че ще играят силно, защото ще се получи хубав мач. Това че си вкарал гол на чужд терен срещу отбор като "Лудогорец" не е предимство, ако си загубил. Предимство е само, ако ги победим. Не се интересувам как ще играе противникът. Важното е как ще се представи моят отбор.

Виждам надграждане при поведението на терена и това, че футболистите разбират, че играят за "Левски". След като сме най-посещаваният и най-обичаният отбор сме задължени да се отблагодаряваме на феновете. Не може да искаме да се върнем към старите успехи, ако не играем в стил „Левски“, заяви още Стоилов.