Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Пътничка излетя от "Кавазаки" на кръстовище в града

Възрастни мъж и жена са пострадали при катастрофа на пътя В. Търново – София, в района на разклона за с. Леденик. Произшествието е станало в събота около 08,00 ч., съобщи ОДМВР.  По първоначална информация са се ударили лек автомобил «Мерцедес», управляван от 63-годишен мъж от Лясковец и движещият се зад него лек автомобил «Форд», управляван от 72-годишен мъж от Русе. В резултат на това са пострадали водачът и пътничка на 74 години, пътували във форда. Двамата са откарани и настанени за лечение в плевенска болница, водачът с опасност за живота.

Двамата водачи са изпробвани за употреба на алкохол, пробите са отрицателни. Причините за инцидента са в процес на изясняване. По случая е започнато досъдебно производство.

Същия следобед 40-годишна жена от В. Търново е пострадала при катастрофа с мотор в областния град. Произшествието е станало в събота около 14,00 ч. на кръстовище между улиците «Оборище» и «Арх. Г. Козаров». По първоначална информация са се ударили лек автомобил "Сеат", управляван от 22-годишен от с. Камен и мотоциклет «Кавазаки», управляван от 40-годишен мъж от В. Търново. В резултат на това е пострадала пътничка на мотоциклета. Тя е откарана за лечение в плевенска болница, без опасност за живота. Двамата водачи са изпробвани за употреба на алкохол. Пробите са отрицателни.

По двата случая са започнати досъдебно производство.