Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е във Варна на среща със симпатизанти на партията. С него са кметът на морската столица Иван Портних, зам.-председателите на партията Томислав Дончев и Даниел Митов, както и знакови лица на ГЕРБ като бившите министри Красен Кралев и Деница Сачева.

"Представители на ресторантьори и всякакви други в местността "Салтанат" в Морската градина в момента са в Областна управа. Кебапчиите управляват Областна управа. Това донесе промяната в тези 100 дни. Всички екоактивисти буквално онемяха в последните месеци и явно колите в Морската градина вече не са проблем. Реанимираха се фигури като Борислав Гуцанов, който кадрува в цялата област. Това са видимите ефекти от промяната. Заедно ще успеем. Оставка на това правителство", каза Портних.

"Дойдоха с машините и се превърнаха в партия на машинациите. От самото начало на мандата си само лъжат. Скоро ще има избори и ние ще ги спечелим", заяви Сачева.

"Вчера беше 1 април. Това ще е професионалният празник на новото правителство", добави Делян Добрев.

"Варна без "Хемус" е много далеч и далече ще остане за най-голямо съжаление. Тази 1 г. провал вече щяхме до Велико Търново да сме на чакъл. Пълен провал. И им оставихме парите за "Хемус" в сметка, те ги опукаха. За тази една година една лъжица асфалт не са изсипали", каза Борисов. 

Няма да викате "оставка". Тези трябва да останат, докато станат 0 процента, за да се изчисти България от тях. Всяка седмица по половин милиард дългове ви се трупат, заяви лидерът на ГЕРБ.

Според Борисов "президентът вече като дявол от тамян се пази от тях". 

Той определи като лъжа твърденията, че, ако България помага на Украйна, въвличаме страната във война. Според него, когато става дума за приятелска страна, трябва да сме непоколебими. 

"Стига се до там, че се бият с крошета зам.-министри, сцепени вежди. Тихомълком само се сменят зам.-министри. Не ви ли прави впечатление? Тъжно е, това е промяната, това промениха. Така подлъгаха с машините, с чекмеджета. Искам да напомня, че когато има подписан меморандум, отиваш във всякаква варненска банка и теглиш пари, защото меморандум означава, че и държавата е подписала. Ако ДАНС са ги проверили през търсачката Гугъл, то излиза само корупция. 1 милиард долара, ей. Никога, никога нито съм имал злато, не мога да кажа, че не съм пипал евро, защото съм имал най-успешната охранителна фирма и съм работил с пари. На базата на този компромат те написаха за 1 милиард долара чекмеджета. Вече не могат да кажат, че се борят и с корупцията, с този 1 милиард, те надминаха всичко", заяви Борисов.

Вот на доверие не трябва да внасяте, защото това ще ги консолидира. Те стигнаха дотам, че за един управител на БНБ ще се изпотрепят, обърна се лидерът на ГЕРБ към парламентарната група.

Стягайте се, мислете. Българите трябва да видят двуличието на Слави, на Корнелия, на всички тези от "Да, България". Виждам ГЕРБ жива, силна и готова да се противопостави на грабежа, каза още Борисов.