Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Гадателят Ирлмайер предсказал още смартфоните и климатичните промени

Баварският пророк Алоис Ирлмайер (1894-1959) живял през 20-и век, но се твърди, че много от неговите пророчества се отнасят за наши дни.

Той е роден в Зигсдорф в Горна Бавария през 1894 г. и израства в скромни условия. Още като малко момче открил способността си да намира подземни води, но с напредването на възрастта му нарастват и неговите ясновидски способности. Твърди се, че по подобие на нашата Ванга и неговите видения се засилват след

травматично събитие през Първата световна война,

когато останал на фронта в Русия за четири дни без храна.

През Втората световна война Ирлмайер предизвиква обществен фурор за първи път, когато описва точно местата, където по-късно ще паднат бомби. А когато разкрива и местонахождението на изчезнали при бойните действия войници, прогнозите на Ирлмайер вече стават известни в цяла Германия.

Както и при други известни ясновидци, Алоис Ирлмайер не е пророкувал събития за конкретни години. В неговите пророчества обаче се разпознават процеси, които се предполага, че се отнасят за предстоящи събития.

Изследователите смятат някои от предсказанията на Ирлмайер за верни. Например неговите пророчества за политическите

катаклизми в Източна Европа

и войната в Косово са очевидни: "Там, на изток, се случва още един голям обрат. Все още не върви толкова бързо и ще има всякакви битки предварително, но идва".

Още през 1949 г. гадателят предвижда промените, които ще настъпят между 1989 и 1991 г. в Източна Европа. Според някои Алоис Ирлмайер предвижда също встъпването в длъжност на Барак Обама като президент на САЩ, като казва: "Силата ще дойде при чернокожите, които са били в прахта толкова дълго".

По време на прогнозата през 50-те години на миналия век в Съединените щати все още преобладавала строга расова сегрегация и е било немислимо някой да си представи цветнокож президент. Той говори и за факта, че много непознати ще дойдат в Германия: може би е имал предвид кризата с бежанците.

Твърди се, че Алоис Ирлмайер още тогава също е видял и смартфоните, като казва, че хората "ще се обаждат и ще се забавляват с нещо, което прилича на пакет цигари".

Други пророчества на Алоис Ирлмайер могат да се свържат с предстояща финансова криза и климатичните промени:

"Реколтата ще се провали по-рано поради меките зими. А климатът в Германия ще се промени по такъв начин, че ще може

да се отглеждат грозде и тропически плодове”

Като казва, че парите ще загубят стойност, той може да е имал предвид финансов крах, но не е ясно дали това вече се е случило, или ще последва.

Но сред най-известните му пророчества са тези за голям световен конфликт, направени в периода между 1947 и 1957 г. Без да упоменава изрично трета световна война, тогава той предупреждава за предстояща голяма катастрофа - опустошителни ядрени удари. Причината ще бъде убийството на високопоставен политик на мирна конференция в Будапеща.

Някои от другите условия, които трябва да се изпълнят според него, е първоначално да има невиждан просперитет, последван от драстична поквара на морала. Много чужденци да дойдат в страната (Германия). Парите трябва да загубят стойността си и следва революция. В същото време се твърди, че руснаците атакуват Западна Европа. Според виденията му по някакъв начин с конфликта ще бъдат свързани и цифрите 8,8 и 9, но самият той казва, че не знае какво означават.

Той вижда мълниеносна атака, която първо ще удари Швеция, Финландия и Полша. Последваща война в западните страни от ЕС, включително Германия, и "тридневен мрак, който ще се спусне над Европа". Допълнителни детайли са "земетресение, както и смъртоносен облак от отрова, който ще придружава тъмнината".

Ирлмайер "вижда" и главните участници в тази война - Русия, Китай (жълтия дракон), Западна Европа и САЩ:

"Руснаците не спират пред нищо, докато се придвижват със своите три вида

машини, подобни

на танкове

Ден и нощ те препускат, за да стигнат до областта Рур, където са многото пещи и фабрики. С постоянство преследват тази си цел".

Самолети разпръскват жълт прах между Черно и Северно море. Така създават ивица на смъртта, право от Черно до Северно море, с широчината на половин Бавария. В тази област една тревичка не остава, камо ли да живеят хора. Руските подкрепления са прекъснати.

От изток (спрямо Германия) се задават още бронетранспортьори. Но в тях всички вече са мъртви. Машините обаче продължават да се движат, изведнъж спират автоматично. При Рейн атаката най-сетне е преустановена. От транспортьорите нито един войник няма да се прибере жив.

"Ответният удар не закъснява отвъд широкото море. А жълтият дракон напада Аляска и Канада по същото време, само дето не стига далеч. Танковете продължават да се движат, но с времето тези, които седят в тях, стават все по-черни. Разпръскват жълт прах в права линия. Когато падне на земята, всичко умира, не остава ни дърво, ни храст, ни говедо, ни стръкче трева, всичко повяхва и почернява.

Остават къщите. Не знам какво е това (жълтият прах) и не мога да кажа. Линията е много дълга. И всеки, който я прекрачи, умира. Нещо в танковете се поврежда и те се разпадат. От тях (хората, които ги управляват), никой няма да се върне.

Пилотите продължават да хвърлят техните малки черни кутии. Те експлодират, преди да стигнат земята, и така се разпръсква жълт или зеленикав прах.

Всичко, до което

се докосне, умира,

независимо дали е човек, животно, или растение. Тези кутии са сатанински. Когато човек има досег с тоя прах, става черен и месото му пада от костите. Толкова силна е отровата. Никой от тези три армии няма се прибере у дома."

Има друг откъс от неговите видения, който сякаш описва война в Близкия изток и на Балканите.

"Молете се за мир, братя! Защото това ще стане – ненадейно ще избухне нова война в Близкия изток, при която множество военноморски сили ще се сблъскат с вражда в Средиземно море – положението ще е обтегнато до краен предел. Но в действителност искрата, която ще подпали войната, ще пламне на Балканите: виждам големец да пада, кървава кама лежи до него. Следва сблъсък след сблъсък. Двама мъже убиват трети, който е висшестоящ. На тях (двамата) пък са им платили други хора. Единият от убийците е нисък, мургав мъж, а другият е малко по-висок и светлокос. Мисля, че това е на Балканите, но не съм сигурен.

След убийството на висшестоящия още през нощта започват военните действия. Ясно виждам три числа – две осмици и една деветка. Но не мога да разтълкувам значението им и да посоча кога ще е времето. Войната започва преди изгрев. Разпространява се много бързо. Селяните си седят по кръчмите и играят карти,

когато се явяват чуждите войници

по прозорците и на праговете на вратите. Армията е от мъже, които изглеждат черни и идват от изток, всичко става много бързо. Виждам тройка, но не разбирам дали са три дни, или три седмици.

Многобройни войски от изток навлизат в Белград, след което продължават към Италия. След това три бронирани машини като танкове веднага се отправят с изумителна скорост на север от Дунав, през Германия към Рейн. Няма никакви предупреждения. Всичко става толкова внезапно, че хората почват

да бягат в панически ужас на запад

Главните пътища са задръстени от автомобили. И всичко, което се изправи пред бързите танкове по високоскоростните и широките пътища, ще бъде пометено. Вече не виждам дунавските мостове при Регенсбург. Почти нищо не е останало и от големия град Франкфурт. Долината на Рейн ще бъде опустошена, главно от (нападения по) въздуха."

За някои от пророчествата му изследователи са склонни да приемат, че става дума за война с оръжие за масово поразяване:

"Голямата тъмнина настъпва по времето на войната и трае 72 часа. Ще притъмнее през един от дните през войната. От небето ще се изсипе град, но от светкавици и гръмотевици, които ще накарат земята да се тресе. Казвам ви, не излизайте от домовете си през това време. Електрическите светила няма да светят, а само свещите. И който вдишва от прахоляка, ще получи гърч и ще умре. Не отваряйте прозорците, покрийте ги с черна хартия. Ветровете навън ще разнасят смъртоносния прах и мнозина ще измрат. След 72 часа всичко ще свърши. Но пак ви казвам: не отваряйте прозорците, нито гледайте през стъклата, а поддържайте светлината на свещите. И се молете! За това време (72 часа)

ще умрат

повече хора,

отколкото през двете предишни световни войни".

В този ред на мисли има и други видения на Ирлмайер, които са конкретно за Русия:

"В Русия настава революция и тя преминава в гражданска война. Труповете са толкова много, че не могат да бъдат извозени от улиците. Големците сред водачите на политическите партии ще се самоубият и с кръвта си ще измият своя огромен грях. Виждам червена тълпа с жълти лица, това е всеобщ бунт с ужасяващи убийства".

Хубавото е, че след тези ужасяващи катаклизми, за разлика от други предсказатели, след големите изпитания баварският пророк дава шанс и за оптимизъм:

"Кръстът отново е на почит. Народът на Русия вярва в Бог по нов начин. Те пеят песни за Възкресението и палят свещи пред иконите. От молитвите на християнството адското чудовище умира. И

младите руснаци по нов начин вярват

в това, че Богородица се е застъпила за тях".

И още за новото начало:

"Когато всичко свърши, част от хората ще са измрели, а оцелелите ще се боят от Бога по нов начин. Старите закони, които носеха смърт на децата, няма да ги бъде. Ще настане мир. Прекрасно време. Папата, който избяга по вода, ще се завърне. Когато цветята отново цъфнат по ливадите, ще се върне. И ще оплаква избитите си събратя. След ужасното време ще настане време на щастие. Но хората ще започват да градят оттам, откъдето са започнали и прадедите им".