Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

77-годишен мъж е починал, докато чака на опашка за евтино олио в Бургас. Той е изчаквал реда си пред един от големите хипермаркети в комплекс „Славейков”, потвърдиха за "24 часа" от полицията.

Както си стоял на дълга опашка за по-евтино олио, възрастният мъж се строполил на земята пред ужасените погледи на останалите чакащи. Той се свлякъл до кашони с бутилките, където пазел ред от ранни зори. На място е дошъл екип на Спешна помощ, който е констатирал смъртта.

Промоцията във въпросния хипермаркет е валидна само за днес под мотото "Луда събота", а бутилка олио е на цена 2,99 лв., разказаха запознати. Фрапиращо ниската цена привлякла стотици бургазлии, които от ранни зори се наредили пред хипермаркета, за да се запасят с евтино олио.

Заради днешната промоция много пенсионери пропътуваха стотици километри от едно място на друго само и само да се сдобият с безценната течност.

Съдебно-медицинска експертиза ще установи каква е точната причина за смъртта на мъжа. Опашката е била голяма и най-вероятно човекът е чакал от ранни зори на студено, преди да отвори магазинът.

Подобни опашки се извиха пред същата верига магазини в цялата страна. Това стана видно от десетки снимки, залели мрежата, на които се вижда как стотици хора чакат от рано сутринта, за да се домогнат до евтиното олио.

Опашката за олио пред магазина в Монтана към 7 часа СНИМКИ: Фейсбук
Опашката за олио пред магазина в Монтана към 7 часа СНИМКИ: Фейсбук