Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тъкмо оправихме държавата, дойде "промяната" и ви върна в първи клас. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред актива на партията в Търговище. Заедно с него са и бившият енергиен министър Теменужка Петкова и лидерът на МГЕРБ и Георг Георгиев. 

"Колкото по-бързо си заминат, толкова по-добре - щетите ще са по-малки", каза още той, като заяви, че сега и да се върне ГЕРБ на власт, вересиите ще трябва да ги плащат всички български граждани. 

"От казаното от вчера от Кирил Петков и Асен Василев установих по безспорен начин, че в България има две партии - ГЕРБ и Младежкия ГЕРБ. Щом може младежката организацията може да стигне един милион, въпреки че толкова са ни избирателите в момента. Ако не беше далаверата с машините - толкова щяха да са", каза още Борисов. 

Той показа сравнителни таблици с цените на газта отпреди една година на тази дата в сравнение със сега. "Ето ви "промяната". Защо трябва да агитирате за ГЕРБ - нито едно от тези неща нямаше да се случат, ако ГЕРБ управляваше", допълни още той. 

И продължи сравненията с цената на тока от миналата година.

"На 4 март 2021 г. е било 100,68 лв. мгвтч, сега е 873,21 лв. - 733% разлика. Кой управлява по-добре?", каза още той. И призова правителството да освободи държавния резерв, и да оставят горивата на 2 лв. 

"Русия си е Русия. Да, в момента се управлява от човек, който доведе до война. Ние него не го харесваме, но не можеш да обиждаш Русия и да я наричаш бензиностанция с ракети", обърна се Борисов задочно към Кирил Петков.