Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Д-р Любомир Канов КАДЪР: bTV
Д-р Любомир Канов КАДЪР: bTV

За съвременното човечество, изглежда истинската пандемия е дефицитът на паметта и на вниманието, от което произтича невъзможността да се осмислят причинно-следствените връзки между събитията.

1. Да започнем от декември 2019, когато от Ухан на крилете на прилепа и с помощта на местните вирусолози, финансирани от Фаучи и други глобални майстори на тайнствените мистерии с генетични комбинации, долетя Ковид. В този момент Америка на Тръмп се намираше на върха на успеха си, въпреки яростната съпротива на демократите, фалшивите досиета на Стийл, подслушванията на Хилари, импийчвания и мерзости в лявата преса, че е руски шпионин. (По въпроса прочетете категоричният резултат от дефинитивното разследване на специалния Прокурор Дърам от преди седмици).

2. Икономиката на САЩ беше с невиждана производителност, с най-ниска безработица, бяха станали един от най-големите износители на втечнен газ и с фракингът също, както и с нефта от пясъчните полета на Дакота. Националният брутен продукт растеше с високи темпове, пробитата южна граница беше на път да бъде затворена за всякаква измет, дилъри на дроги, нелегални криминали и терористи или просто за кандидати за щедрите социални придобивки платени от работещите американци.

3. Китай беше сложен на правилното му място с неговия почти безмитен дъмпинг на ефтини стоки, всъщност на всички стоки, докато американската икономика се беше свела до финансови услуги и производство на холивудски филми. Налагането на тарифи за вноса от Китай много бързо беше на път да изравни баланса чрез справедлива митническа политика. Китай хрисимо беше приел тази неизбежност.

4. Водният плъх Путин беше утихнал след поглъщането на Крим по времето на Обама и макар, че Тръмп разговаряше с него, защото в политиката трябва да се комуникира с всички, даже с корейския Ким Джонг, той знаеше с кого си има работа. Той разбираше много добре психологията на плъха и градеше отбранителна мощ, от която той да се страхува, избягвайки постоянните технологични преноси на руските агенти от администрациите на демократите към Русия. Путин тези 3 години наистина гледаше по ТВ “като плъх у брашно”, както казват шопите.

5. Тръмп беше започнал да възражда американската индустрия и беше започнал да отваря фабрики и производство с добри работни места за милиони американци от индустриалните райони, които бяха ръждясали и обречени на гибел поради разликата с Третия свят и неговата ефтина работна ръка.

6. Тръмп накара европейците да се замислят откъде-накъде американските данъкоплатци ще трябва да плащат и да осигуряват отбраната на богатите западно-европейци, докато те прахосват безумни суми за зелени сделки и за изхранване на маси от неработещи паразитни слоеве от населението, често с другоземен произход, с цел да превърнат Европа в социалистически интернат на неомарксизма. И т.н.

7. Тръмп обяви ООН за безполезна организация и реши да престане да плаща лъвския дял от разходите, който плащаше за нея десетилетия наред, само за да бъде Америка атакувана от хора с чалми и генитални мутилатори с обвинения за колониализъм, при положения, че тя самата е била колония на Англия и е воювала за свободата си.

8. Тръмп излезе от Парижкото споразумение, зелените квоти, затоплизма и Гретенизма, обявявайки ги за вредна нелепост, каквито все повече хора разбират, че са и което, особено в Европа с тяхната зависимост от Газпрома на Путин, ще усетят съвсем скоро.

НО!

Вирусът удари!

Започна се някъде през февруари 2020. Целият свят полудя. Всички загубиха здравия смисъл, започнаха обвиненията, затварянията, карантините, полетите спряха, курортите и ресторантите банкрутираха, линиите на доставки рухнаха, локдаун след локдаун един от друг по-безполезни, блокирани болници, умиращи лекари, учители, политици с кислородни маски и интубирани. Вирусът или Господ се разпореди така, че светът да влезе в спиралата на ужасяваща криза с поне пет последователни вълни. Всички народи в развитите страни се уплашиха до смърт и мнозина умряха от страхова смърт или реална вирусна смърт, но кой ли може да каже пропорцията? Америка икономически стремглаво се устреми надолу, нямаше даже маски (Китай ги произвеждаше главно); започнаха да произвеждат вентилатори вместо автомобили, всички лаборатории за ваксини се втурнаха в надпревара невиждана от войните насам да намерят спасението. Намери се спасението. Обявиха го няколко дни след изборите за Президент на САЩ.

Но!

В суматохата и масовата неразбория, Байдън и кликата около него, която през цялото му президенство искаше да унищожи Оранжевият човек фалшифицира изборите и успя да ги спечели.

Фестиниращият и подтичващ с малки стъпки имитиращи баскетболните малки скокчета на Хусеин Обама, нюхащият косите на млади момичета посредствен и със замиращи умствени функции вицепрезидент, замесеният в афери за милиарди с украински подкупи чрез сина си Хънтер сенатор, с две операции за аневризми на мозъка, наречен Джоузеф Байден, стана Президент на САЩ и лидер на Свободния Свят.

And the rest is history…

Think about it!

*От фейсбук