Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

"Българските" медии отново и отново дават широка трибуна на глашатаите на Кремъл от петата им колона в "задунайската" губерния, които се опитват да ни излъжат как НАТО и Украйна застрашават "мирната" Москва и как руснаците живеещи в Украйна трябва да се отбраняват от врага, и затова е съвсем оправдано Русия да влезе в Киев и отново да извърши поредното "освобождение" от "фашистите", "бандеровците", "натовските слуги" и подобни изтъркани бисери.

По-долу можете да прочетете отговорите на основните опорки на Кремъл. Отговорите са от 2014-та година, но са актуални и сега, защото са отговори на същите опорки, които папагалски се повтарят от местната им българска агентура, намираща толкова мил прием в националните ни медии.

Можете да видите и писмото на шефовете на парламентарните комисии по външни работи и отбрана на страните от Г-7 и Европейския парламент, с пореден призив за мир. Няма как да повярваме, че Москва се чувствала несигурна, че някой искал да я нападне, а още по-смешно е твърдението, че Киев искал да нападне Москва. Трябва да помним, че всеки подобен режим си търси пропаганден повод за начало на агресия.

Помним:

Финландия 1939

Глайвиц 1939

Грузия 2018

Украйна 2014

Украйна 2022...?

Помним и Будапещенския меморандум от 1994 година, под който Руската федерация се подписва, че ще е гарант за териториалната цялост и суверенитет на Украйна, а Украйна изключително наивно, в замяна, предава ядрените оръжия на Москва.

Помним и подписа на Руската Федерация под основополагащия акт НАТО-Русия през 1997 година, където Русия сама приема разширяването на НАТО със страните от Източна Европа!

Помним и Ото фон Бисмарк:

"ДОГОВОРИТЕ С РУСИЯ НЕ СТРУВАТ ДОРИ ХАРТИЯТА, ВЪРХУ КОЯТО СА НАПИСАНИ."

От фейсбук