Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

НИКОЛАЙ СЛАТИНСКИ
НИКОЛАЙ СЛАТИНСКИ

Дано да няма война!!!!! Но чета статуси на поддръжници на Путин, в които те твърдят - той не е и помислял да напада Украйна, Западът измисля и въоръжава до зъби НАТО за война с Русия.

Дано да няма война!!!!! Но моите приятели в Украйна са тревожни, че ще има.

Да не стане като онзи, дето го фраснали с юмрук, а после казали - Той ни удари една глава в ръката!!

Защото войната ще е на украинска територия. Значи някой е агресор, щом нахлува на чужда земя. А някой е обект на агресия, щом брани своята земя...

Западът дислоцира наблизо 1300 военни, Путин - 130 000. Но Западът е лош, а Путин е целият в бяла премяна...

Дано да няма война!!!!! Но мой приятел в Русия ми писа вчера, че синът му и немалко други младежи са викани тия дни във военкоматите и им е казано да имат готовност, че през март пак ще ги викат и този път нямало да си играят на доброволност! Така че моят приятел е адски разтревожен.

Дано да няма война!!!!! Но предполагам какви статуси ще пишат привържениците на Путин у нас ако има война - че Украйна не е никаква държава, че украинците не са никаква нация, че Киев сам си е виновен, че Путин има законното право да защити Русия, че кат Русия няма втора тъй велика на света...

Впрочем, преди няколко минути ми писа мой приятел от Харков. Според него изведнъж, без за това да има чак такива основания, на родителите на децата в детските градини е казано, че две седмици няма да ходят на детска градина, а да си ги гледат сами. Това някак не изглежда, както той пише, да е заради ковид или грип, или друга инфекция, а масово се тълкувало като очакване в близките две седмици да започне това, което никой от нас не желае.

От фейсбук