Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Снимка Архив
Снимка Архив

Двама апаши от Вълчедръм, отвлекли жена и децата ѝ. Ченгета успели да ги задържат и ги тикнали в ареста, съобщиха от областната дирекция на МВР в Монтана.

Случката се разиграла на 21 януари. Около 14 часа, нападателите нахлули в дома на 48-годишна жена в село Чемиш, след което вкарали нея и децата ѝ в кола и ги закарали в София. При пристигането им в столицата накарали жената да изтегли бърз кредит с личната си карта в размер на 3600 лева.

На 24 януари потърпевшата жена, ужасена че трябва да връща парите, подала сигнал в полицията. Според показанията й непознатите били от ромски произход. Тя разказала на полицаите, че след като им дала парите те й подхвърлили 300 лева., след което я върнали заедно с децата обратно в село Чемиш. Около 23 часа мъжете ги оставили на входа на селото, в близост до табелата.

В хода на разследването служителите на реда открили двамата измамници. Единият е на 36-години, а другият на 32 години. Все още няма сведения дали и друг път са ползвали чужда самоличност на хора за теглене на кредит.