Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН: ЗАПОЗНАНСТВА

РАБОТА От първия ден на седмицата ограничете разговорите, въпреки че ще имате нови срещи и запознанства, които категорично няма да са подходящи. Не се ядосвайте заради чужди грешки. Не е изключено отново да се наложи да пътувате. Не се опитвайте да отхвърлите непосилни за вашите възможности професионални задачи само за да блеснете пред колегите си. От понеделник не се поддавайте на примамливи предложения за високоплатена работа. Ако приемете, ще ви донесе много разочарования. Не губете настоящите си професионални позиции. Предпазвайте се от неподходящи запознанства, не обещавайте нищо при първи разговор и не допускайте ваши роднини да ви изнудят за заем.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Избягвайте умствената преумора. Внимавайте какво обядвате, възможни са хранителни отравяния. Изключете от менюто животинските продукти.

ЛЮБОВ Предпазвайте се от неподходящи запознанства. Не допускайте ревност или интриги.

ТЕЛЕЦ: НАПРЕЖЕНИЕ

РАБОТА В началото на седмицата не пропилявайте с лека ръка много пари. На работното място сте напрегнати и не особено дейни заради нежеланието ви да общувате с колегите си и да обсъждате професионални проблеми. Пазете се от телефонни измамници. Възможни са делови пътувания, които ви гарантират възможност за разширяване на бизнеса или срещи с нови партньори. Въпреки това бъдете предпазливи по време на разговорите. От понеделник проведете планираните срещи. След приключването им направете задълбочен анализ на предстоящите начинания във връзка с договореното. Денят е подходящ за целта. Имате нужна от делова подкрепа и ще я получите.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, но не прекалявайте с алкохола и тлъстите храни. Тези от вас, които страдат от хронични болести, не трябва да забравят да се грижат за здравето си.

ЛЮБОВ Не споделяйте с околните любовта си, за да не изживеете разочарование заради опитите на неприятели да блокират личния ви живот.

БЛИЗНАЦИ: ВИСША ПОДКРЕПА

РАБОТА От началото на седмицата ви покровителстват хора, заемащи високи постове в държавата, които са впечатлени от вашите умения. Приемете с благодарност подкрепата им. Вашият успех ще ги зарадва, че не са сгрешили в преценката си за вас. Възможни са разправии с ваши делови партньори заради неизпълнени техни задължения. Предпазвайте се от финансови загуби, ако се занимавате с бизнес. Не инвестирайте прибързано. От понеделник ще настъпи обрат в отношенията ви с околните. Професионалните ви задължения изискват да сте уверени във възможностите си. Не се съгласявайте да давате заем на ваш приятел, защото ще загубите парите си. Ако пътувате, бъдете предпазливи.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, ако се предпазвате от травми заради вашата разсеяност. Денят е добър за физическо натоварване, спортуване и пътувания.

ЛЮБОВ Денят е благоприятен предимно за жените, родени в знака. Съдбата им обещава нови романтични запознанства. Опитайте се да изгладите отношенията си с любимите си хора.

РАК: ТЪРПЕНИЕ

РАБОТА През първите дни на седмицата всички ваши планове се осъществяват, ако си наложите търпение. Приходите, които ще заслужите, са отлични и ще ви позволят да намалите темпото на работа. Задълженията ви на работното място са натоварващи, но ще ви донесат признание. Деловите срещи изискват крайната ви предпазливост и не допускат предоверяване от ваша страна. От понеделник се радвате на успех, ако сте обмислили предварително действията си и не сте прибързани. Професионалните ви задължения изискват нетипични решения, а вие се страхувате да ги вземете заради липса на увереност. В материално отношение успехът е с вас, ако не се вживеете прекалено в своята материална същност.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, въпреки че сте склонни да залитате в депресивни състояния и да го съсипете заради липсата на хармония в отношенията.

ЛЮБОВ Ако сте решили да сключвате брак по сметка, днес можете да срещнете подходящия партньор. Помислете си дали това е мечтаното от вас щастие.

ЛЪВ: ПРОФЕСИОНАЛЕН ВЪЗХОД

РАБОТА От четвъртък, въпреки че всички ви товарят с проблемите си, имате възможност да осъществите мечтите си. Не само че може да се превърнат в реалност, а и ще ви отворят вратата към възходящ професионален път. Разговорите и деловите ви срещи ще бъдат успешни. Късметът е с вас, но все пак е добре да разчитате на знанията и професионализма си. От понеделник успехите ще ви зарадват, но се пригответе за сплетни, свързани с постиженията ви на работното място. Във ваша полза е да отстоявате мнението си. Ако получавате ниска заплата, се замислете върху бъдещи възможности за допълнителна работа или за смяна на работното място.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно, защото се страхувате от самотата. Не прекалявайте с обилната храна. Застрашени сте от високо кръвно налягане и главоболие.

ЛЮБОВ Опитайте се да постигнете добри отношения с любимите си хора. Не съсипвайте хармонията заради нежеланието ви да се лишите от свободата си.

ДЕВА: АНАЛИЗ

РАБОТА Началото на седмицата изисква да анализирате постигнатото през месеца, за да осъзнаете грешките си и да ги отстраните. Не се сърдете на никого за проблемите на работното място. Бъдете подготвени за неприятности. Следвайте своята цел упорито, без притеснения от трудностите по пътя си и ще бъдете възнаградени. Бъдете сдържани и избегнете грешките. Очаквайте от понеделник да ви натоварят със служебни задължения, изискващи да сте изцяло задълбочени в работата си, защото сте способни да допуснете сериозни грешки. Ако се справите добре, приходите ви ще са отлични. Няма значение в каква професионална област сте заети. Важно е да не предизвиквате сами собствения си срив.

ЗДРАВЕ Здравето ви е силно зависимо от настроението и спокойствието ви, от отношенията с любимите ви хора. Не прекалявайте с концентратите.

ЛЮБОВ Пазете се от влиянието на ваши близки, които искат на всяка цена да ви подтикнат към нови запознанства. Не одобряват интимната ви връзка, въпреки че сте влюбени.

ВЕЗНИ: НОВИ ЗАНИМАНИЯ

РАБОТА Началото на седмицата позволява, без да се съобразявате с мнението на вашите партньори, да поставите началото на нови занимания, които обаче изискват да сте внимателни. Надеждите ви, че ще получите подкрепа, може да се окажат напразни. Ако имате спешни задачи, се справяте успешно. Денят е идеален за осъществяване на делови пътувания. От понеделник ви изненадват неочаквани обрати. Отдалечете от пътя и работата си всички ваши познати, които проявяват засилен, но недобронамерен интерес към плановете ви. Отчитайте всичко, ставащо на работното ви място. Съобразяването с общественото мнение е от значение, ако ви предстои важна задача.

ЗДРАВЕ Предпазвайте се от влошаване на здравословното ви състояние, травми и проблеми, породени от напрежението. Избягвайте преумората. Не прекалявайте с алкохола.

ЛЮБОВ В разговорите с любимите ви хора не трябва да се прокрадват и най-малките съмнения за изневяра. Не ревнувайте без причина, докажете колко сте всеотдайни в чувствата си.

СКОРПИОН: ТРЕВОГИ И ВЪЛНЕНИЯ

РАБОТА През първите дни на седмицата сте подвластни на тревоги и вълнения, породени от ваши близки. Работата ви спори. Поставете начало на важни делови разговори и осъществете срещи с нови партньори. Може да се окажете разочаровани заради политическите си убеждения. Ще блеснете с успехите си. Не избързвайте с действията и с изказванията си. Ще впечатлите вашите делови партньори. От понеделник сте уверени и спокойни на работното място, ако избягвате общуването с делови партньори, които не са коректни с вас. Ще се радвате на очакваните резултати само ако сте обмислили предварително действията си и не импровизирате с внезапни хрумвания.

ЗДРАВЕ Здравето ви е изцяло подвластно на настроението ви и е зависимо и самовнушенията ви, за които няма причина, но са станали ваша втора кожа.

ЛЮБОВ Възможни са усложнения в личния живот или любовни разочарования. Не се впускайте импулсивно в нова романтична връзка.

СТРЕЛЕЦ: НОВА ПОЗИЦИЯ

РАБОТА От първия ден на седмицата избягвайте да давате обещания за финансиране на чужд проект. Заредени със сили, без колебание ще завоювате нови професионални позиции. Бъдете самокритични и умерени. Подновете стари познанства. Осъществете професионалните си идеи и предприемете планираните инвестиции. Успех ще жънат строителните предприемачи, които може да подпишат договор за строеж или да направят първа копка. От понеделник не се натоварвайте с чужди задължения на работното си място. Работата ви спори, ако не се притеснявате и не правите опити да надскочите възможностите си. Отстоявайте мнението си, но без агресия и с такт и умение поднесете така думите си, че да ви чуят.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Запазете отличната си физическа форма. Предпазвайте се от преумора и не допускайте липса на душевна хармония.

ЛЮБОВ В личния живот може да настъпи охлаждане на чувствата заради недоразумения с интимната ви половинка и да попречи да бъдете щастливи в любовта.

КОЗИРОГ: РАВНОСМЕТКА

РАБОТА През първите дни на седмицата обмислете и планирайте начините за подобряване на финансовото си състояние. Направете си равносметка на постигнатото. Овладейте емоциите си, особено ако се опитват да принизяват вашите професионални качества и интелект. Влошаването на отношенията с колегите ви е заради вашите отлични приходи, които са ги подразнили, защото не са очаквали да бъдете възнаградени по този начин. От понеделник не правете необмислени изказвания. Не показвайте веднага задоволството си от свършената работа, за да не пробудите нечия завист. Не проявявайте свръхчувствителност към градивната критика, ако ви носи полза. Справяте се със задълженията си дори и ако са неочаквани и спешни.

ЗДРАВЕ Здравето ви изисква да сте предпазливи. Ако страдате от хронични болести, не забравяйте да се грижите за себе си. Ще се оплаквате от главоболие.

ЛЮБОВ Ревността ви е надхвърлила позволените граници и ви пречи да прецените правилно чувствата си. Сексуални изживявания със случайни партньори ви гарантират болести.

ВОДОЛЕЙ: ТАКТ И СДЪРЖАНОСТ

РАБОТА От четвъртък проявете такт и сдържаност в семейството. Не отлагайте деловите срещи и началото на нови задачи. Успехът е с вас, въпреки че малко сте позагубили увереността във възможностите си. Сбъднете надеждите си, свързани с вашите делови планове. Въпреки напрежението ще се справите със задълженията си и ще раздразните завистниците измежду вашите колеги. От понеделник интуицията ви помага да прецените правилно действията си и да не допускате грешки. Не се изненадвайте, ако ваши колеги се държат грубо и предизвикателно на работното ви място, и не им отговаряйте със същото поведение. Не спорете с никого и не проявявайте словесна агресия, ако не са съгласни с мнението ви.

ЗДРАВЕ Денят е добър за физическо натоварване, занимания със спорт и пътувания. Не прекалявайте с месото и спиртните напитки. Преумората ви вреди и блокира отношенията ви.

ЛЮБОВ Влюбени сте, но и неуверени в чувствата си. Отново рискувате да изневерите само за да изпитате силата им, но ще си навредите.

РИБИ: РУТИНА

РАБОТА От първия ден на седмицата не спорете и се заемете с рутинните си задължения, за да не си създадете проблеми заради желанието ви да поставите ново начало. Имате шанс за материални успехи. Не е във ваша полза да налагате насила мнението си. Новите ви идеи се осъществяват, ако цените помощта на околните. Начинанията ви носят финансови постъпления, а също и признание, което ще ви изкачи на нов професионален връх. От понеделник на спокойствие помислете върху новите си планове, потърсете нови възможности за професионална изява и отстранете грешките си, за да не блокират работата ви. Запазете спокойствие при разговори с началниците и колегите си.

ЗДРАВЕ Мъжете да избягват шумните компании и трапези, защото ще се отразят неблагоприятно на здравето им. Осигурете си достатъчно сън.

ЛЮБОВ Очаквайте нови запознанства и неочаквани и незабравими романтични приключения. Семейните да не изневеряват заради очаквани нерешими проблеми в брака.