Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Знаете ли какво има Русия, на която се перчат келешите и чааветата от НАТО?

Чудим се, ние като свободна страна, без наложени икономически санкции някой ден ще имаме няколко самолетчета, които не вършат никаква работа при военен конфликт или отбрана от някой. А, Русия с всичките санкции от ЕС в който сме член, санкции от САЩ или по-точно НАТО има такова въоръжение, че ние сме затрити още преди да започне някакъв конфликт. Няма да можем дори да се нарадваме на самолетчетата ни.
Знаете ли какво има Русия, на която се перчат келешите и чааветата от НАТО?
Ето част от тях:
„Посейдон“ – подводница дрон, носи над 100 мегатона. Може да лежи безкрайно дълго време на дъното на океана и не е нужно да напада. Самовзривяването и води до огромни поражения и за капак гигантско цунами, което може да затрие или западното, или източното крайбрежие на щатите, или малка държава като Англия.
„Авангард“ – хиперзвукова ракета носител развива до 33 000 км/ч , носи други ХПЗ ядрени бойни глави като “ Циркон“ и „Кинжал“ . Няма и не може да има защита от тях от нито едно ПВО.
„Калибър“ – също симпатична ракетка, също нехващаема, може да се изстреля от Каспийско море, тоест от Руска територия от някой катер в храстите и обхвата и е до Лисабон.
„Ярс“ – междуконтинентални балистични ракети, които сменят кошмарните „Топол“ наречени от НАТО „Сатана“. Доста по-гадни.
„Буревестник“ – вечна!!!, повтарям вечно хвърчаща ракета с ядрен двигател ( Ядрено-Енергийна установка) и на практика горивото не свършва. Може да обикаля (и обикаля!) постоянно Земята и да удари където си иска, когато си иска. Излишно е да казваме, че има ХПЗ ядрени бойни глави, че е нехващаема и т.н.
Скоро изпитаха противо-спътниково оръжие. Успешно. Това на практика означава, че за броени минути оставят врага без спътници - без очи и уши. Без навигация. Тоест ракети не работят, кораби не работят, гугъл не работи, нищо. Врага остава сляп и глух.
Но, най-голямата сила на Русия са хората - руснаците на първо място, следвани от народите около тях, включително и българския.
Анализите на НАТО и САЩ /то те са си едно и също де/, не се различават от анализите им при нападението им в Ирак - просто не са верни и не толкова не са верни, колкото са измамни, те само ни заблуждават, за да сме на тяхна страна.