Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Това е екипът на Nike, с който Григор Димитров ще играе в откритото на Австралия.
Това е екипът на Nike, с който Григор Димитров ще играе в откритото на Австралия.

Григор Димитров винаги е готов за експерименти с дизайна на екипите, с които излиза на корта.

Българската звезда в тениса е рекламно лице на Nike и винаги участва в представянето на новите модели на американската фирма. Това обикновено се случва преди турнирите от “Големият шлем”. За откритото на Австралия, което започна миналата нощ, Димитров избра комбинация в червено.

“Често вземам участие в творческия процес. С Nike работим от дълго време. Повечето хора не знаят, но екипите се проектират няколко години предварително. От фирмата знаят, че ако искат да изпробват нещо необичайно, аз съм подходящият човек”, каза Димитров. Той участва в рубриката за стил на официалния канал на Australian Open в YouTube и говори за любимите си екипи, с които е играл в Мелбърн.

“Мисля, че всеки иска да е уверен и да се чувства комфортно, когато излезе на корта. От екипите ще посоча този, с който изглеждах като бонбон (от 2018 г. - б.р.). Той е на второ място, а на първо е този от 2020 г., който изглеждаше като на кръпки. Много е екстравагантен. Спомням си и за онзи анцуг с щампа като на пантера. Имате ли снимки с него? Все още си пазя два или три такива вкъщи”, сподели бившият №3 в света.

Споменатият анцуг бе невероятен хит и в момента, когато Димитров се появи с него на корта в Австралия, коментарите в социалните мрежи изригнаха като вулкан. Едно от най-яките сравнения бе, че Григор прилича на далматинец, но обърнат на обратно. Анцугът бе оприличен и на пижама.

Във видеото нашият тенисист говори и за предпочитанията си за дрехи, когато не е на корта.

“Зависи от ситуацията. Когато пътувам, нося анцузи или широки дрехи. Имаше период, в който обличах по-износени дрехи. И сега го правя понякога, но харесвам и костюмите. Имам много костюми у дома”, разкри Димитров.

В първия кръг в откритото на Австралия той ще играе с бившия шампион на двойки от “Уимбълдън” при юношите Иржи Лехечка (Чех).

Григор е в Мелбърн с приятелката си Лолита Османова, която не спира да се включва на живо в Instagram за контакт с феновете си. Рускинята от кавказки произход разкри как предпочита да разпуска.

Приятелката на Григор Лолита Османова призна, че обича да разпуска с тв сериали.
Приятелката на Григор Лолита Османова призна, че обича да разпуска с тв сериали.

“Почивката за мен означава да съм целия ден у дома и да не правя нищо. Да се занимавам само с телефона си и да гледам филми или телевизионни сериали”, написа Лолита. Тя сподели също, че от време на време изпитва фобия от пътуване със самолет.