Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Виждам тестовете на двама от участниците в КСНС - Никола Минчев и Десислава Атанасова.

Консултативният съвет приключи около 19:30-19:40 часа.

Новината за положителния тест на председателя на НС беше съобщена първо от сайта на НОВА ТВ в 21:24 часа.

На база тези факти, можем да установим, че пробата на г-н Минчев е взета около 20:00 ч.,а резултатът е бил готов около 21:20 ч.

От снимката, публикувана от Никола Минчев виждаме, че тестът му е по метода - PCR. Или за готова проба за час и двайсет минути - услугата е експресен PCR.

И сега става интересно.

Най-късният възможен час за пробовземане в София за това изследване с тази услуга е 19:00ч.

Любопитни са следните въпроси:

1. Коя е лабораторията в София, която работи денонощно и предлага експресно изследване на PCR за около 50 мин.? (При Десислава Атанасова лабораторията е ясна, при Никола Минчев остава загадка)

2. Кой е бил дежурният лекар-микробиолог/вирусолог, валидирал изследването посред нощ, извън работно време?(При снимката на Десислава Атанасова се виждат имената на лекар, при тази на Никола Минчев липсва, а това прави изследването невалидно)

3. Направено ли е изследването на Никола Минчев преди КСНС и проявявал ли е симптоми на COVID-19 още преди Консултативния съвет?

Ще използвам и възможността да отправя един съвет към г-н Минчев: Свиквайте с този интерес към Вас. Това е нормално. Той няма други цели, освен една-как е председателят на Народното събрание и спазил ли е правилата, както всички български граждани.

И всичко това, защото от изследването, което е качил Никола Минчев, не става ясно, че принадлежи на него- липсват имена, ЕГН, инициали или някой от нормалните атрибути за това изследване.

От фейсбук