Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Д-р Любомир Канов КАДЪР: bTV
Д-р Любомир Канов КАДЪР: bTV

Да, наистина, Ковид изведе “държавното”, централизираното, социалистическото начало в доминираща позиция по времето на тази пандемия, която засега е погубила около 5 милиона души на планетата Земя.

Родили са се междувременно около 120 милиона, но не това е темата.

По-същественото е, че в битката на идеи, Лявото възседна този вирус като Кон-Вихрогон и наистина взе превес над десно-консервативните сили в една фронтална атака.

Основната огнева мощ на Лявото се базираше на ролята на Държавата, Регулациите, Забраните, Рестрикциите и Мерките насочени към Спасението на човека. Това беше тяхната амбиция и разбира се вечната им претенция, че те ще се “погрижат” за нас.

От тяхната грижа става все по-безпощадно ясно, че няма никаква съществена полза от техните действия нито в заразяването на популацията, нито в окончателната статистика за това какъв е хода на тази вирусна инфекция или изходът от нея.

Резултатът, както изглежда засега е, че Властите са станали извънредно подозрителни към всякакво несъгласие с тяхната всевластна “държавност”, особено в държавите, където олевяването е победило напълно.

И същевременно демонстрират пълен провал в своите действия. Което ги прави още по-активни.

Битката с Природата продължава да се води посредством активизъм и социализъм, докато не се окаже, че само научен метод и лечение атакуващо самият вирус, а не обществото, ще помогне да се спре тази квазиборба с фантоми и ще ни спаси.

*От фейсбук