Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН: АМБИЦИЯ

Работа: От началото на новата година сте активни и амбициозни и изявите ви са причина да ви направят предложение да заемете нова, отговорна и желана от вас професионална позиция. Не се обвързвайте с нови? делови партньори, каквото и да ви обещават, без да сте ги проучили. Можете да постигнете с успех целите си на работното си място само ако приемете помощ от колегите си и не сте прекалено претенциозни в исканията си. От понеделник се очертава доста напрежение? за вас, особено ако сте решили да пътувате. Не прекалявайте с високата скорост и бъдете внимателни, ако сте зад волана. Разрешете отдавна притесняващ ви делови проблем.

Здраве: Обърнете внимание на здравето си. Не се напрягайте с физическа работа. Неспокойни сте и непрекъснато се вглеждате в себе си, защото постоянното главоболие ви изнервя.

Любов: Не уговаряйте романтични срещи, защото последствията може да са неочаквани. Време е несемейните да помислят за създаване на семейство и да не отказват покани за развлечения.

ТЕЛЕЦ: СЛУЖЕБЕН СПОР

Работа: В началото на седмицата не са изключени остри реплики между вас, ако сте ръководител, и подчинените ви, ако още от сутринта сте ги натоварили със задачи, които им идват в повече след празничните дни. Не планирайте важни делови срещи и не влизайте в спор с никого, защото ви е трудно да се концентрирате и да чуете всичко по обсъжданата тема. Внимавайте сами да не си създадете проблеми. Отдалечете от живота си деловите партньори, които ви унижават и са причината да ви липсва самочувствие. От понеделник бъдете внимателни при пътуване, особено ако вие сте зад волана. Не допускайте лошо настроение заради допълнителни служебни задачи.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Не пропускайте вечерта преди лягане да изпиете чаша билков чай. Не преяждайте, за да не си спечелите някой килограм наднормено тегло.

Любов: Изпълнени сте с желание да сте обичани. Възможни са непредвидени трудности и конфликти с близки хора. За ваша радост бързо ще възвърнете хармонията.

БЛИЗНАЦИ: КОЛЕБЛИВОСТ

Работа: От първия ден на седмицата, неизвестно защо, настроението ви е променливо и колебливо. Трудно ви е да се задълбочите в работата си. Неочаквана спешна задача, а при някои - служебен проблем, може да наруши вашата предварително подготвена програма. Нови идеи ще намалят напрежението, което ви следва, но не ви прави впечатление, защото сте си поставили важна цел. Бъдете сигурни в крайния успех на начинанието. От понеделник някои от вас ще осъзнаят, че искат да се насочат към нова професионална кариера, свързана с интелектуалната и духовната сфера, до която сега за първи път се докосват и им е изключително интересна.

Здраве: Здравето ви започва да се подобрява и не трябва да ви притеснява. Не търсете болки, които не съществуват, но намалете цигарите и се предпазвайте от неочаквани прояви на алергия.

Любов: Бъдете внимателни с вашите близки и любими хора, за да не развалите отношенията си заради проявата на инат и несговорчивост от ваша страна.

РАК: РЕШЕНИЯ ЗА ПРОМЕНИ

Работа: Осъзнайте, че от началото на седмицата сте орисани успехът да ви следва и е крайно време да вземете кардинални решения за промени, които може да се окажат неудобни за вашите партньори. Важното е, че са добри за вас. Работете уверено, резултатите ще дойдат сами. Бъдете внимателни към новите делови запознанства. Работата ви спори, въпреки че според вашите самовнушения не сте в добра форма. От понеделник се предпазвайте? от разпиляване на вашето работно място и не се нагърбвайте със задълженията на вашите колеги. Не предприемайте делово пътуване, защото интриганти ще ви създадат проблеми с вашите началници.

Здраве: Здравето ви зависи от настроението ви. Предпазвайте се от травми и не натоварвайте стомаха си с неподходяща храна. Не си внушавайте болести.

Любов: Опитайте да съхраните добри отношения с любимите си хора. Не съсипвайте хармонията заради нежеланието ви да се лишите от свободата си.

ЛЪВ: ТВОРЧЕСТВО

Работа: От четвъртък се отдайте на успешна творческа дейност. В отлична форма сте и може да отхвърлите много от задачите си. Избегнете запознанствата, защото новите ви познати целят да ви използват. След това ще ви забравят, а вие ще страдате с право, но без шанс да изясните отношенията си. Ще се наложи в почивните дни да се заемете с отлаган ремонт в дома си заради нежеланието ви да го сторите по-рано. Разходите няма да са малко, но не бива да се притеснявате, нужни са. С лекота ще организирате хората около себе си. От понеделник в програмата ви са включени и делови задължения.

Здраве: Здравето ви стабилно, ако сте отговорни към себе си. Пазете се от претоварване, предизвикващо главоболие, което води до депресивни състояния и е причина за допълнителни проблеми.

Любов: Не разчитайте романтичните запознанства да се превърнат в трайни връзки. Не споделяйте с околните любовта си, за да не изживеете разочарование.

ДЕВА: ПОЗНАНСТВА

Работа: През първите дни на седмицата вашите нови познанства са без бъдеще, а и преценката ви е неправилна. Не мислете за тях и ще си гарантирате спокойна работа, обещаваща ви приходи. Ако сте хора на перото, ще спечелите неочаквана популярност. Въздържайте се от противопоставяне. Ако се налага да провеждате делови разговори, изслушвайте с внимание събеседника си. От понеделник вашите идеи ще бъдат оценени и подкрепени, а започнатите задачи в края на миналия месец ви носят отлични резултати. Не пренебрегвайте възможностите за разговори? с чужбина. Не вземайте прибързани решения за инвестиция на получените пари. Не пренебрегвайте възможностите за контакти.

Здраве: Здравето ви е стабилно и ви зарежда с енергия. Чувствате се в отлична форма, но е във ваша полза да забравите самовнушенията, че имате здравословни проблеми.

Любов: Общувате с хора, които са ви интересни. Някои от тях ще се опитат да флиртуват с вас, за да спечелят сърцето ви. Други ще се опитат да диктуват живота ви. Не изневерявайте.

ВЕЗНИ: РАЗГОВОРИ

Работа: От първия ден на седмицата щи насрочете час за среща, за да разговаряте с вашите началници. Разговорите са във ваша полза и ще изяснят в дългосрочен план подкрепата, която ще получите. Не бъдете напористи и крайни. Ако имате професионални проблеми, причината е във вашата негативна нагласа към всички. Пак сте хлътнали в ямата на депресията. Не премълчавайте причините, които ви пречат да живеете и да работите спокойно. От понеделник новина ви обещава финансови постъпления. Получавате добра оценка на работното място. Не се притеснявайте от завистта на вашите колеги. Обичайна е!

Здраве: Радвате се на отлично здраве, ако избягвате студените газирани напитки и ледените коктейли. Не си създавайте проблеми заради необмислените си действия.

Любов: Постигнете компромис в отношенията, за да разберете в дълбочина чувствата на брачния си партньор. Не е изключено ваш ревнив приятел да се опитва да съсипе брака ви.

СКОРПИОН: ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Работа: Първите дни на седмицата не дават надежда, че ще заслужите по-висока заплата. Имате възможност да се докажете като професионалисти. Завършете започнатите служебни задачи в ранния следобед и обмислете новите си идеи, но не се опитвайте да надскачате възможностите си. Ще успеете да организирате с неподозирана лекота екипна работа. Не вземайте импулсивни решения. От понеделник се налага да се заемете и с обществените задължения, които сте поели, дори и ако никак не са ви приятни, а и участието ви в странични клубни занимания вече ви натежава. Пред вас за пореден път се разкриват нови печеливши перспективи.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Радвате се на отлично здраве, ако се предпазвате от инфекциозни заболявания и простуди, отпадналост и главоболие заради преумора.

Любов: Бъдете търпеливи с брачната си половинка. Очаквайте романтично приключение. Мнозина ще имат интересни запознанства и възможност за подходящо партньорство.

СТРЕЛЕЦ: ФИНАНСОВИ ЗАТРУДНЕНИЯ

Работа: Изненадващо бързо в началото на седмицата преодолявате моментните си финансови затруднения. Отложете планираните делови срещи и служебни заседания, ако се чувствате неподготвени. По-добре е да ги насрочите за друг ден, отколкото да станете за смях пред вашите колеги, защото мисълта ви се разпилява в различни посоки. Подхождайте отговорно към задачите си и не се разсейвайте.? ? Ако посещавате шофьорски курс, отложете урока си. Не сядайте изобщо зад волана, дори и да имате дълъг стаж. От понеделник внимавайте как и пред кого какво говорите. Думите ви може да бъдат разбрани повратно и да бъдат неправилно предадени като критични забележки на вашите началници.

Здраве: Здравето ви изисква да сте отговорни към себе си и да се предпазвате от простуди. Не прекалявайте с месото и спиртните напитки, защото сте склонни към хранителни отравяния.

Любов: От вас зависи да съхраните хармонията в отношенията с любимите си хора, като не флиртувате пред очите им. След като изисквате вярност, бъдете верни и вие.

КОЗИРОГ: НАПРЕЖЕНИЕ

Работа: В дните от началото на седмицата се чувствате напрегнати и изтощени. Въпреки това пред вас е един изключително ползотворен период, в който ще блеснете с умения и ще докажете, че за вас няма непреодолими препятствия. Ще научите за парично възнаграждение, което е отлична оценка на отдавна положен от вас и забравен труд. Не се поддавайте на провокации, целящи да ви накарат да вложите парите си в губещ проект. От понеделник най-сетне сте оценени така на работното място, както очаквате, и отново ще се справите отлично със задълженията си. Запознанствата са проблемни и ви потискат. Внесете хармония в отношенията с подчинените си.

Здраве: Ще се почувствате отпаднали, ако не сте спазили изискването да не прекалявате с алкохола и обилната храна. Инатът на тези, които не са ваксинирани, ще е причина за проблеми.

Любов: Не си внушавайте, че интимната ви половинка ви е изневерила, за да ви отмъсти за вашата изнерява. Сексът е желан и от двама ви. Емоцията е водеща, затова сте малко изнервени.

ВОДОЛЕЙ: ДОВЕРЧИВОСТ

Работа: В дните от четвъртък не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на тези, които ви ласкаят колко сте неотразими. Те не са подходящи за ваши довереници. Бъдете внимателни, защото между тях има предатели. Отговорете си малко ли патихте заради предоверяване през миналата година! Спрете да си внушавате провали само защото някой около вас се опитва да ви докаже, че е по-можещ, по-харесван, по-успял. Имате възможност за стабилизиране на материалното ви състояние. От понеделник наблегнете на работата си и на деловите срещи, дори и виртуални, които ще ви донесат полза през месеца. Контролирайте емоциите си. Какво печелите от скандали?

Здраве: Легнете си по-рано, защото се нуждаете от сън. Погрижете се за здравето си. Възможно е влошаването му. Засилете имунната си система.

Любов: Ако сте се влюбили, не тормозете любимите си хора, не ги притискайте да правят това, което искате, дайте им време да ви опознаят, защото може неочаквано да се разделите.

РИБИ: ТОЛЕРАНТНОСТ

Работа: От понеделник на работното място проявете толерантност към вашите колеги, ако са допуснали грешка и не са ви предупредили. Ако сте на ръководен пост, не злоупотребявайте с властта си. Планираните делови разговори ви носят успехите, на които се надявате. Не проявявайте некоректност към подчинените си. Не се обвързвайте с обещания за разширяване на вашата дейност, ако се занимавате с търговия, защото ще си навлечете загуби заради некоректност на хората, с които искате да се обвържете. От понеделник положете подпис под договор за покупка на нещо нужно за дома или офиса. Очаквайте добри приходи и от самостоятелна дейност, особено ако сте сред малките селскостопански производители.

Здраве: Следобед посветете времето на себе си и обърнете внимание на здравето си. Вземайте повече витамини. Отново сте склонни към депресивни състояния.

Любов: Личният ви живот е напрегнат. Опитайте се да изясните отношенията с интимната си половинка. Откажете се от намеренията си за интимни мигове, ако сте наранили любимите си.