Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

НИКОЛАЙ РАДУЛОВ
НИКОЛАЙ РАДУЛОВ

На мен този началник на ГДБОП всъщност не ми харесва и много се надявах да го сменят. Сега Гешев го бетонира и този човек няма да го барнат при това управление и този министър. Двойна вреда нанесе.

Това коментира експертът по сигурност от “Има такъв народ” Николай Радулов пред журналисти по повод повдигнатото обвинение на шефа на ГДБОП Калин Стоянов затова, че е оказвал натиск върху магистрати по аферата "Хемус".

Не ми харесва, защото той е най-близкият приятел на предния, който правеше дивотии в ГДБОП и той е абсолютно същият по образование, подготовка и манталитет. Г-н Рашков го е защитил, но аз не го защитавам. Той го е защитил в този конкретен случай и аз затова казвам, че г-н Гешев го бетонира, каза той. Радулов отрече между “Има такъв народ” и “Продължаваме промяната” да има различия по отношение на сектор сигурност.

На мен не ми харесва човекът, това не са разлики в политиките. Не мисля, че той е подходящ, обясни той.

На въпрос има ли информация за казуса с “Хемус”, замесен ли е наистина футболен отбор, той каза: Не съм в течение на подробностите, никой няма и да ви ги каже, тъй като тече разследване. Всичко е възможно, знаете, че футболисти бяха намесени при предното управление навсякъде. В ДАНС сигурно поне 10% са футболисти. Така че не трябва да се съмняваме, че и тук има замесени футболни отбори.