Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Окръжната прокуратура в Стара Загора наблюдава досъдебно производство за възникнало пътнотранспортно произшествие, при което е загинал А.М., на 32 г., гражданин на Черна гора, съобщиха днес от Апелативната прокуратура в Пловдив. 

Инцидентът е станал днес, 13.12.2021 г., около 6,40 ч. на километър 160 на автомагистрала „Тракия“ край Чирпан в посока към гр. София. Според първоначалната информация товарен автомобил с великотърновска регистрация, управляван от български гражданин, е ударил странично спрял в аварийната лента камион с черногорска регистрация. Вторият товарен автомобил е бил шофиран от А.М., гражданин на Черна гора. Той е бил намерен починал на пътното платно, извън кабината на автомобила си.

Според информация на "24 часа" помляният тир е карал санитарен фаянс към родината си, а българският камион бил натоварен с месни продукти.

И в момента продължават активните действия по разследването за установяване на причините за тежкото пътно произшествие, които се извършват под надзора на Окръжна прокуратура - Стара Загора. Предстоят разпити на свидетели, назначаване на експертизи и др.