Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Благодаря на всички, които гласуваха при този тотален тормоз и истинско насилие. Ниската активност показа тоталното несправяне на организирането на изборите на този кабинет и в световната история ще влезе как една възрастна жена я гони полицията и тя яде бюлетината. Така започна изявлението си лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, след като станаха ясни първите резултати от изборите.

Според него сценарият се повтаря от предишния вот - всички агенции даваха преднина от 8% на  ГЕРБ и след това те започват да се стопяват.

Към момента сме първа политическа сила, но това напрактика няма никакво значение, моят прочит е друг. Това, че влиза и "Възраждане" също трябва да ни говори много. Искрено съжалявам Христо Иванов и Атанас Атанасов, не заслужават тази съдба, доста обидно да имаш претенциите да си най-знаещ и можещ, а неблагодарният български народ да ти отрежда последно място. А това, че не са си подкрепили кандидата за президент, показва, че имат тежка зависимост и лъжлива политика за център-дясно, анализира Борисов.

И продължи: Само за три месеца ИТН слезе надолу с 10-15%, което показва колко са чувствителни българите към безотговорността, защото всичко това, което и днес говорят колегите ни, още на първия мандат можеше да се направи и не налагаше да похарчим половин милион за избори.

Най-вероятно като дойдат резултатите от чужбина няма да сме първи, но един депутат повече или по малко не носи стабилност. И вместо да оценят избора на хората и нашата оценка - за 3 път под репресия по техните правила печелим, изтъкна Борисов.

От утре трябва да се сформира парламент и стабилно мнозинство. Какво ще се промени сега - даже точно обратното, тези, които доведоха хаоса, трябва да направят и политика - как ще решат здравната криза, цените и сметките за тока, не знаем никой не говори за политика досегаю. Така че ние ще продължим да се държим отговорно и смяната на една прическа не значи промяна, по-скоро подмяна. Този парламент ще е по -скучен, защото няма основни говорители, каза лидерът на ГЕРБ относно Мая Манолова.

 От това, което идва от нашите представители, има вече разминавания между контролните талони. В момента, в който натиснаха ромските махали, ИТН, ИБГНИ, ДБ слязоха надолу, а ГЕРБ си е същото и ще е интересно да се направи едно статистическо проучване.

Няма да им доставя това удоволствие да си подам оставка. Не очаквам да има стабилно правителство, категоричен беше Борисов. Той уточни, че ако са първа политическа сила, са длъжни да опитвам да съставят правителство и ще поканят за разговор следващите партии подред.
  

Гледайте на живо Бойко Борисов