Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

След като гласува лидерът на ГЕРБ мина през Клисурския манастир, за да се помоли

"Много е важно да се промени "промяната", защото промяната ни донесе цените на тока в пъти повече, починали в последните 14 дни на първо място в света. И кандидат-президенти и министри обясняват, че се справят добре с пандемията, в ден, в който има 200 починали. Мрат по болниците хората. Това трябва да се промени" Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на излизане от избирателната секция в Банкя, където гласува за презиидент и парламент.

"Цените на тока отидоха на нива 300-350-400 лв. Искам да върнем стария модел - 80 лв., и ние го предложихме и ще го върнем от първия ден. А когато поскъпват горивата и токът, растат и цените. Искаме да спрем промяната всеки понеделник да се тегли по половин млиард и да не знам за какво са тези пари. С цялото им нахалство за утре са поръчали по още половин милиард да изтеглят. Всичко ще направя тази промяна да спре. Безотчетното крадене на няколко олигарски свързани с тока, под защитата на служебния кабинет", каза още той.

"Абсолютно замразени всички инфраструктурни проекти - обричане на Севера и Северозапада на гибел. В селското стопанство нито една помощ на никого. В културата, освен лични помощи, нищо. В отбраната само пращат писма - нищо. Подлъгват полицаите само с някакви пари, а ние вдигнахме тази година заплатите им на тях и пожарната с 15%. Искам да продължи увеличението на заплатите на учителите. Да се увеличат двойно възнагражденията на нашата армия", каза той, като поиска да се върнат чуждестранните инвестиции.

Считам,ч е никой не трябва да говори, докато не завършат изборите, защото кой колко е добър казва само българският избирател. Най-мразя някой да ми казва: "Аз мисля...", то и аз мисля, но те питам знаеш или не знаеп", отговори той на въпрос на какви компромиси е готова ГЕРБ, след като се пошегува със свой познат и го посочи, че е най-грозният в Банкя, но всички жени ходят при него.

"Едно правилно решение беше това за контролните талони. Все пак се надявам на някаква почтеност. Мнението на Румен Радев днес е колкото на всички останали. Той се е приел явно за принца на България или краля Слънце", заяви Борисов.

"Ще положим всички усилия този хаос да спре. Освен в кражбите, където "пътят на Копринката" ги подреди много добре", каза още Борисов и обясни, че много би искал да може да си говорят заедно с Корнелия Нинова. "Не съм имал честта нито по телефон, нито с имейл, нито на живо, нито презчакри - по повод лъжите, които се пишат", каза още той.   

Той отново подложи под съмнение честността на вота. Поиска да види резултатите от ромските махали, както и секциите, в които по принцип нямало избирателна активност. "Защото всичките ми областни управители бяха по арестите. Сега ще видим флашките откъде са дошли. Лекция по въпроса за тях ще имам утре в 10 ч., както за машините и как двама братя провеждат изборите с машините в България. Единият е направил софтуера, а другият го е сертифицирал", добави Борисов.

"Интересът на България е Северна Македония и Албания да са в ЕС", завърши той, като посочи, че България е попаднала под изолация.

Бойко Борисов гласува. Кадри: Фейсбук
Бойко Борисов гласува. Кадри: Фейсбук