Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Главният държавен здравен инспектор доц. д-р Ангел Кунчев
Главният държавен здравен инспектор доц. д-р Ангел Кунчев

С пост във фейсбук главният държавен здравен инспектор отговаря на слуховете в мрежата

Очаквайте само в "24 часа" интервю с Ангел Кунчев - за ковида, за последствията, за ваксините

Скъпи приятели, колеги , а и неприятели!

Съжалявам, че Ви занимавам с моята личност, но лъжите и конспирациите станаха твърде нагли, написа в профила си във фейсбук главният държавен здравен инспектор Ангел Кунчев.

Не съм в болница, още по-малко пък съм интубиран, нещо повече - имам нахалството да не съм и умрял! Не съм постъпвал на болнично лечение през последните две години, не съм с инфаркт, нито с инсулт.
Нямам направена трета доза (за съжаление)!

Благодарение на ваксинацията изкарах сравнително лек Ковид, а сега се възстановявам в дома.

На моята възраст - карам 63 години, диагнози - хипертония, диабет, ритъмни нарушения - едно дори и средно тежко Ковид заболяване със сигурност щеше да ме отнесе! Ето защо дължа живота си на ваксинацията и в това няма никакво съмнение. Ако си бях направил и третата игла - вероятно щях да избягна и това премеждие, но ще го направя скоро след пълното възстановяване.

Прилагам видеото за да демонстрирам докъде може да стигне грозната, нагла и безумна антивирусна пропаганда! Насладете се на манипулациите, които тя произвежда ежедневно.
Не бъдете лековерни, направете най-доброто за себе си - имунизирайте се!, завършва постът.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов снощи каза в интервю, че доц. Ангел Кунчев е в болница с COVID-19. 

Припомняме, че доц. Кунчев се самоизолира преди близо месец заради съмнения за коронавирус. Оттогава той не се е появявал в публичното пространство, което породи много слухове и догадки за здравословното му състояние.

Антиваксърските форуми се напълниха с хейт и слухове. Едни твърдят, че знаят "от сигурен източник", че Кунчев е получил инфаркт след третата доза ваксина. Други, пак от сигурен източник, му приписаха белодробна емболия - в резултат от ваксината, разбира се. Трети, доказващи, че ваксините не работят, пишат, че Ангел Кунчев е в много тежко състояние, болен от ковид, лежи интубиран в реанимацията на Военна болница и няма големи надежди да оцелее.

Най-наглите написаха, че е умрял. Телевизията на "Атака" - Алфа е пуснала в ютюб предаване от 9 ноември, в което Христо Генчев, художник и публицист, както се представя, съобщава, че гарантира с лицето си и с името си, че Ангел Кунчев е починал току-що във Военна болница. Репортер, който обяснява, че неговата медия е най-обективната, звъни на телефона на Кунчев, където се включва гласова поща - това е доказателството.