Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН: ДОГОВОРИ

Работа: От първия ден на седмицата не отказвайте допълнителна работа. Подгответе договорите, свързани с очаквани финансови инвестиции. Работете упорито и отхвърлете служебните си задачи. Вашите делови партньори ще ви дарят подкрепата си с удоволствие, ако им разкажете за новите си идеи. Не пропускайте възможността да се издигнете в професионалната йерархия. В дните от понеделник сте заети с важни служебни задачи, но има хора, които настояват да ви видят, без да се съобразят с вашето време. Вместо да се ядосвате, откажете срещата и се задълбочете в работата си. Ще осъществите всичките си замисли, свързани с текущи ремонти.

Здраве: Пазете се от простудни заболявания или обостряне на хронични болки. Здравето ви все още изисква грижи, въпреки че се стабилизира. Спазвайте изискванията във връзка с епидемията.

Любов: Предприемете промени в отношенията с хората от роднинското си обкръжение. Не е във ваша полза да сте в конфликт с тях. Съхранете доброто си настроение

ТЕЛЕЦ: ИНВЕСТИЦИИ

Работа: В началото на седмицата колеги проявяват разбиране към вашите намерения за промени в професионално отношение. Проведете разговори, свързани с бъдещи финансови инвестиции. Склонни сте да блестите с уникалните си идеи, но не разчитайте, че ще ги възприемат лесно. Не се поддавайте на молбата да сте полезни на ваши близки приятели, ако жертвата, която правите, за да им подадете ръка, е във ваша вреда. От понеделник начинанията са успешни, ако не са прибързани и работите упорито и задълбочено. Бъдете особено внимателни, ако сте зад волана. Най-добре е да не пътувате.

Здраве: Здравето ви е сравнително добро. Имате навика да не обръщате внимание, ако сте настинали или неразположени, но грешите. Не бива да задълбочавате проблема.

Любов: Не проявявайте агресия към близките си. Вечер си наложете спокойствие и си останете у дома. Създайте приятна обстановка и се отдайте на интимни изживявания.

БЛИЗНАЦИ: УМЕРЕНОСТ

Работа: От първия ден на седмицата работете умерено и си наложете спокойствие, за да избегнете пропуски заради невъзможност да се откъснете от мислите си за постигнатия професионален успех. Интересът към вас е видимо подчертан. Деловите разговори са изпълнени с въпроси за проекта, осигурил ви светлината на прожекторите. Бъдете любезни, но не и многословни. От понеделник запазете спокойствие и се въоръжете с търпение, за да поправите допуснатите грешки. Осъзнали сте, че ви пречат да постигнете целите си, и сте ненужно отчайващо напрегнати и раздразнителни. Не се впускайте в необмислени и ненужни промени.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но преумората ви вреди. Ако прибавите и алкохол, и цигари и ако се впуснете по време на властващия вирус в танци в дискотеката, вината за проблемите е ваша.

Любов: Вечер отидете на ресторант или си поръчайте една голяма семейна пица със сос и салати. Създайте приятни емоции в семейството. Почивайте си в компанията на вашите близки.

РАК: ГНЯВ

Работа: През първите дни на седмицата проваляте професионалните си задачи заради обзелия ви гняв. Овладейте се, за да не съжалявате за поведението си. Бъдете особено внимателни и предпазливи при общуване с колегите, партньорите и близките си. От понеделник проблеми отново ви изнервят и депресират. Напразно се ядосвате. Разрешете ги с търпение и такт. Веднага след приключването им се отдайте на активна работа, за да отхвърлите неотложните си служебни задачи. Подгответе се за неочаквани новини, които ви помагат да се решите на професионална промяна.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Не го съсипвайте с нервно напрежение и в търсене на проблеми, каквито не съществуват. Не се вглеждайте в себе си и в близките си без причина.

Любов: Ако простите изречените обиди и си спомните, че и вие обиждате неволно или умишлено, ако проявите такт и разбиране, ще се справите с проблемите в семейството.

ЛЪВ: РАЗГОВОРИ

Работа: От четвъртък ви очакват срещи и разговори със стари делови партньори, които настояват отново да работите заедно. Ако в отношенията ви няма негативни спомени и сенки от миналото, приемете. Изпълнявате задачите си, както се очаква от вас. Гневите се с право на ваши колеги, които се опитват да ви използват. Когато не постигнат целите си, ви унижават. За съжаление, вие сте допуснали поведението им досега да остане ненаказано. По-добре този път приключете отношенията си. От понеделник преодолявате с лекота трудностите, но само ако предварително сте анализирали предходните събития. Не сте в състояние да овладявате своята чувствителност.

Здраве: Бъдете внимателни към здравето си. Пазете се от простуди, кашлица и сърдечни проблеми, ако не вземете мерки и не се съвземете бързо.

Любов: Не пропускайте да съхраните брака си, след като направихте глупостта да изневерите. Потърсете пътя за разрешаване на проблемите само защото трудно контролирате емоцията си.

ДЕВА: ФИНАНСИРАНЕ

Работа: През първите дни на седмицата не вземайте прибързани решения за финансиране на бизнеса на ваши приятели дори и ако се познавате добре с тях. Бъдете отговорни към изискванията си при общуване с ваши бъдещи делови партньори, ако срещата ви е уговорена за тези дни. Възползвайте се от възможностите, които ви дарява съдбата, но ако инвестирате, преценявайте съществуващия риск.??От понеделник бизнесмените да подготвят предложенията, които трябва да обсъдят на работен обяд, за да имат време да подпишат договорите преди края на месеца, а най-добре още тази седмица.

Здраве: Здравето ви е нестабилно не само заради настинките, които ви дебнат, а и заради самовнушения, че сте неизлечимо болни, което не е вярно и ви носи не друго, а депресия.

Любов: За съжаление, ви очакват разочарования, свързани с ваши роднини, които искат вие да разрешите проблемите им. Брачната ви половинка е решена да ви защити и да съхраните хармонията.

ВЕЗНИ: ЗАДАЧИ

Работа: В началото на седмицата очаквайте да ви натоварят със задачи, които въпреки обещанието не са гаранция, че ще увеличите приходите си. Не споделяйте деловите си тайни, защото разочарованията няма да закъснеят. Бъдете внимателни, ако случайно ви заговарят хора от вашата сфера на дейност, които не познавате. Бъдете внимателни, ако случайно се срещнете с хора от бизнес средите, които не познавате. От понеделник обсъдете с подчинените си проблемите, свързани с работния процес, за да не се създадат условия за загуби в следващите дни, които няма как да предотвратите.

Здраве: Здравето ви вече е сравнително стабилно. Предпазвайте се от активна физическа работа, която може да е причината за травми и стресови състояния.

Любов: Не натоварвайте психиката си с грижи заради роднински проблеми. Всеки опит да сте полезни озлобява близките си и ви лишава от обичта им.

СКОРПИОН: ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ

Работа: От първия ден на седмицата всяко ваше предложение? ще бъде съпътствано с противопоставянето на колегите ви. Със сигурност ще постигнат целта си да развалят настроението ви. Отложете деловите разговори. Чувствителни и колебливи сте, обзети от крайности в поведението. От благодушие и отстъпчивост залитате към гневни изблици и нетактичност. Имате възможност да излезете победители от поредната битка за надмощие, която водите с ваш колега. Избягвайте запознанствата. От понеделник предложенията за работа са гаранция за бъдещите ви материални успехи, ако сте достатъчно гъвкави и не пропуснете шанса си.

Здраве: Здравето ви изисква да сте отговорни към себе си. Вечер може да усетите отпадналост. Не се изненадвайте, ако се обострят хронични заболявания.

Любов: Не се концентрирайте върху личните си проблеми. Бъдете предпазливи със запознанствата, за да не предизвикате ревността на половинката си.

СТРЕЛЕЦ: СЪДЕБНО ДЕЛО

Работа: В началото на седмицата имате неприятна задача - проверете възможностите, позволяващи ви да заведете дълго отлагано съдебно дело, свързано с голям финансов иск, като се срещнете с адвоката си. От значение е за вашето бъдеще, а не само за вашия авторитет, пък и парите, които отказват да ви върнат, са ви необходими. Разрешавате спорни въпроси с вашите делови партньори. Ако от понеделник съществуват и най-незначителни професионални недоразумения, направете необходимите крачки за тяхното изясняване. Пътувайте или приемете предложение за задгранична командировка.

Здраве: Здравето ви е зависимо от настроението ви и е нестабилно заради невъзможността да приемете мнението на хората от обкръжението си, защото се инатите във ваша вреда.

Любов: Вечер си останете у дома и се отдайте на почивка и приятни разговори. Дори и да сте уморени, обърнете внимание на любимите си хора, които копнеят да им докажете чувствата си.

КОЗИРОГ: ЕНТУСИАЗЪМ

Работа: През първите дни на седмицата сте изпълнени с ентусиазъм и лесно ще постигнете целите си. Във ваша власт е да направите своя избор дали да сте напористи, или да се отдадете на рутината. Очаквайте приходи. Не се дразнете от предложенията за допълнителни задачи, чрез които ще помогнете на колегите си. Точно те ви носят признание и работят в полза на финансовата ви стабилност. От понеделник приемете трудностите като част от предстоящите промени, свързани с новите ви професионални цели. Не сте ги споделили с никого, затова колегите ви може да вземат решения във ваша вреда.

Здраве: Здравето изисква да сте отговорни към себе си и да не забравяте почивката. От вас зависи да не съсипвате и психиката си с ненужно заплитане в драми, в които не сте главни герои.

Любов: Вечерта ще ви притеснят задълбочаващите се проблеми в семейството, които трябва да изясните веднага. Не е необходимо и да ви депресират.

ВОДОЛЕЙ: КОНФЛИКТИ

Работа: От четвъртък избегнете конфликтите с колегите си. Подгответе за подпис финансови документи. Не пропускайте да подготвите и договорите за назначаване на нови служители, ако сте на ръководна длъжност. Ако развивате собствен бизнес, ви очаква много работа по отстраняването на грешки, които вредят на всички. От понеделник не си губете времето в празни приказки. Не превръщайте в свой враг колегите си. На всяка цена си наложете умереност на работното място. Не приемайте работа, свързана с чужди задължения. Не планирайте бизнес с ваши приятели, които искат да се възползват от познанствата ви.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но и напрежението, на което сте подложени, не е малко. От вас зависи да се отдалечите от дразнителите.

Любов: Вечер обърнете внимание на близките си и споделете с тях деня си. Не забравяйте, че сте длъжници с внимание на любимите си хора, и не пропускайте сексуалните удоволствия.

РИБИ: СТАБИЛНОСТ

Работа: През първите дни на седмицата обмислете как да съхраните финансовата си стабилност. Не се задълбочавайте до стрес в ежедневните професионални проблеми. Не търсете несъществуващи грешки в работата на колегите си. Вместо да си печелите врагове, проявете такт и не допускайте разправии. От понеделник работата ви спори, а начинанията са успешни. Въпреки това бъдете внимателни, за да избегнете грешките. Направете поредния скок в интелектуалното си развитие, не мързелувайте пред телевизора след работа. Не се ядосвайте заради клевети, причинили агресивното отношение на вашите колеги.

Здраве: Не е изключено обостряне на здравословни проблеми. Почивайте си и ако не се чувствате във форма, отидете на лекар, вместо да се лекувате сами.

Любов: Ваши роднини искат да усложнят личния ви живот. Завиждат на спокойствието в дома ви, защото то липсва в техния живот. Не се поддавайте на желание да мъстите.