Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тиранията на Радев ще му изяде главата

Мисля, че вече за всички българи стана ясно демокрацията на Радев какво е. Петя и Нанков ще ги викат, за да ги разпитват. Много интересно дали в кметства като Плевен, Видин, където са кметове на Радев, дали от администрацията ги тормозят. Има по-притеснителни неща, но всеки ден излизат наяве. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е в град Раковски поради съобщение за репресии срещу хората. По информация от Дани Каназирева, която съобщи за полицейския произвол, над 40 души са били привиквани през 15 минути в полицията.

На хората не са повдигани никакви обвинения, като са ги принуждавали да подписват предупредителни полицейски протоколи, точно както Рашков правеше със стотици и на предходните избори. По нареждане на силовия министър на Румен Радев са привиквани служители от общинското пътно предприятие, като не са им давани копия от принудително подписаните от тях протоколи, нито пък им е позволено да ги снимат с телефон.

Вчера вечерта за пореден път Радев задължи младите в България с нов дълг - още половин милиард. Промяната така продължава, че от 23% дълг сега той е 30%. Докато прави тези фантасмагории, че аз имам банка, днес вече сме оформили документите и го давам на съд, защото това са сериозни обвинения, посочи лидерът на ГЕРБ.

Борисов коментира и появата на допълнителни машини за изборите на 14 ноември. "На Калиакра току-що изплували още 2 машини. Цяла неделя стотици машини ще се въртят. Парадоксът е, че изборната администрация е 100 457 човека. Затова плащаме половин милиард за избори. Всичко това те го заменят с четири човека. Ние само коментираме машините. Аз мисля, че няма в света полицейски началник с повече операции за източване на кредитни карти от мен. Знам какво правят с бялата пластика. Днес, както са и машините, твърдят, че има над 600 карти в повече, които са подготвени за тези машини. Или ако не им стигнат гласовете, пускат фалшива бяла карта", обясни Бойко Борисов.

И става ужас как сега да го доведат това, че да ни бият. Такова нещо от 44-та година не е правено. И в днешния ден имаме световен рекорд по заболели хора от COVID-19. Препълнени болници. Първи в света по починали - това го доведе Румен Радев и Кацаров. Месеци наред им говорехме - въведете мерки, ваксинирайте. За 2 дни 400 българи са си отишли. И те вместо да се засрамят, те отиват да тормозят народа, посочи още той.

Толкова машини - какво ще им се счупи на другите толкова, кога ще ги разглобят да им сменят части? Кой купува нови машини за части? И сега в хаоса и паниката си единственото, което им остана, е да тормозят народа да не отиде да гласува. Тормоз!, каза Борисов отново по повод допълнителните машини за гласуване.

Да не се плашат хората. Всичко на 14 ще свърши и може би на следващия тур. Тиранията на Радев ще му изяде главата. И хаосът с учебните заведения - на едно място закарали тестове, на други няма, добави той.