Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

СНИМКА: Архив
СНИМКА: Архив

Трима младежи бяха разкрити като извършители на крупна кражба от магазин в луковитското село Златна Панега. Това станало, след като в РУ Ябланица постъпил сигнал, че в периода от 30 октомври до 1 ноември е разбит търговски обект в селото. От там били задигнати множество бои, двигателно масло в различни разфасовки, пили за вериги на моторни триони, брадва, латексова боя, антифриз в различни разфасовки и други вещи, които са в процес на установяване.

Полицейските служители провели незабавни издирвателни мероприятия, в резултат на които установили като извършители 21-годишен, 18-годишен и 15-годишен. Техни близки върнали с протоколи за доброволно предаване множество от откраднатите вещи.

В хода на работата с младежите било установено, че те са извършители и на взломяване на монетник на кафеавтомат, който се намира на същата улица срещу магазина. По случая е образувано досъдебно производство, задържан е 21-годишния мъж, а работата по установяване на цялостната престъпна дейност на групата продължава.