Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Станимир Стоилов
Станимир Стоилов

Въпреки успешната серия от 3 победи поред старши треньорът на “Левски” Станимир Стоилов бе категоричен, че отборът му не е на нивото, което изизисква името на емблематичния български футболен клуб.

“За нас всеки мач е важен, защото напоследък изискванията и критериите към “Левски” бяха занижени. Не може след две победи в първенството да казваме, че всичко е наред, а същевременно да си позволяваме мачове, в които губим. Искам всеки мач да играем за победа.

Заедно с футболистите се опитваме да върнем това, което бе “Левски”. На този етап не отговаряме на името му”, заяви Мъри на пресконференция преди съботното гостуване на “Черно море”.

Преди него “сините” спечелиха срещу “Локо” (Сф) и “Пирин” (Бл) в шампионата и победиха “Септември” (Симитли) в 1/8-финалите за купата на България.

“Факт е, че напоследък трудно печелим като гост. Свалихме нивото на игра. Проблемите, които съпътстват клуба, са ясни. След като имаш много грижи, нормално е да се стига до подобна ситуация. Ние първо трябва да се стабилизираме. Преди и след мач може да говорим всичко, но на терена трябва да покажем най-доброто.

Не мога да кажа финансово как стоят нещата. Винаги сме разчитали на подкрепа от привържениците ни във Варна. Там имаме фенклуб, който е добре организиран. Трябва да зарадваме хората”, сподели Стоилов.
Той заяви още, че от “Герена” се оглеждат постоянно за нови попълнения, които да бъдат привлечени през зимната пауза.

В същото време стана ясно, че ядовете на “Левски” с бившия треньор Петър Хубчев са на път да приключат. Пред “Спортал” неговият представител Георги Градев обяви, че двете страни вървят към споразумение за дължимите суми.