Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН: ОЖИВЛЕНИЕ

РАБОТА В началото на седмицата успехът е за заетите в строителството и брокерите на недвижими имоти. Около вас настъпва оживление, което ви съветвам да използвате. Пристъпете към сключване на предварително уговорени търговски сделки, които сте отложили преди време. От понеделник от вас зависи да не навлизате в чужда територия само защото искате да блеснете с професионалните си възможности. Ще получите неочаквана, но и значима подкрепа от влиятелни познати. Ще се провалите и ще си спечелите неприятели. Намерението ви да проведете разговори за сътрудничество няма да ви донесе очакваните резултати.

ЗДРАВЕ Въздържайте се от всичко, което може да навреди на здравето ви, особено от алкохола. Не прекалявайте с приема на чай и кафе. Важна е и почивката.

ЛЮБОВ Очаквайте гости, които носят информация, способна да усложни отношенията в семейството ви. Постарайте се да не съсипете изградената хармония.

ТЕЛЕЦ: ОТГОВОРНОСТ

РАБОТА През първите дни на седмицата не се поддавайте на изкушението да предприемете промени. Ако не са обсъдени с вашите колеги, няма да ви донесат очакваните резултати заради липсата на подкрепа. Бъдете отговорни към служебните си задачи. Откажете пътуване, спестете си проблеми на пътя. От понеделник не се разсейвате, а работете усилно. Справяте се не само със задълженията си, а и с всички проблеми, които възникват заради вашите колеги, партньори, близки. Не е във ваша полза да противоречите на колегите си. Не допускайте влиянието на агресивни и обсебващи всезнайковци, защото трудно ще си извоювате самостоятелност.

ЗДРАВЕ Вечер се разходете преди лягане. Здравето ви е стабилно, но ако сте на публично събитие, е зависимо от количеството погълнат алкохол.

ЛЮБОВ Близките ви страдат от променливото ви настроение. Бъдете компромисни и изпълнете желанията им. Вечер посетете приятели, а след това не пропускайте интимните мигове.

БЛИЗНАЦИ: ЛЕКОМИСЛИЕ

РАБОТА От четвъртък се задълбочете в задачите си, за да не станете причина за служебни проблеми. Несполуките ви изнервят и ви пречат да постигнете целите си за деня. Не проявявайте лекомислие. Бъдете разумни. Не е необходимо да харчите или да давате пари на случайни хора, прилепили се за вас, за да ви използват. От понеделник бъдете скромни в исканията си. Намерението да печелите повече от колегите си ще ви създаде неприятели. Позволили сте си иронични забележки за професионалните качества на ваш нов партньор. Засегнали сте го, без да сте го опознали добре, и сте длъжни да му поднесете извиненията си.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично, ако не се преуморявате, но най-вече ако престанете, типично за вас, да си внушавате болести, които може да предизвикате с вашата мисъл.

ЛЮБОВ Заведете любимите си хора на ресторант, а когато се приберете, се усамотете и споделете чувствата си. Нови запознанства ви помагат да преодолеете кризата в отношенията си.

РАК: НЕДОРАЗУМЕНИЯ

РАБОТА Не се колебайте през първите дни на седмицата и използвайте възможността да помогнете на колегите си и да изгладите недоразуменията, възникнали преди време. Прибързаните действия и думи са нежелателни. Предстои ви много работа. Неприятности няма да липсват, ако не избегнете критиката към ваши делови партньори. Всичко започнато ви носи успех, финансова стабилност и признание. От понеделник емоцията е водеща и може да предизвика проблеми в отношенията ви, ако не я контролирате. Запазете спокойствие, което е гаранция и за доброто ви настроение. Заемете се с ежедневните си задължения.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, ако се предпазвате от травми, въпреки че сте склонни да залитате в депресивни състояния и да си вредите сами.

ЛЮБОВ Силните емоции заради интрига, предизвикала ревността ви, е причина за проблеми в семейството. Забравете за сексуалните удоволствия, ако сте обидили интимната си половинка.

ЛЪВ: ПРИБЪРЗАНОСТ

РАБОТА От първия ден на седмицата не се поддавайте на желанието да работите до късно вечер. На работното ви място успехът е с вас, ако разчитате само на себе си и не се надявате на помощ. Начинанията са нежелателни, ако са плод на прибързаните ви действия. Не се опитвайте да надминете ваши конкуренти, като надскачате собствените си възможности.

Стабилизирайте постигнатото в изминалите дни. От понеделник ви съветвам да не провеждате срещи и да отмените договарянето за подписване на договори и финансови документи дори и ако са неотложни, за да избегнете провал за вас самите.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно и е изцяло зависимо от психическото ви състояние. Избягвате нервното напрежение и щадете сърцето си.

ЛЮБОВ Възстановете хармонията в семейството. Не пропускайте вечер да бъдете с любимите си хора, които ви очакват. Не се отказвайте от незабравими сексуални мигове.

ДЕВА: РАБОТНИ СРЕЩИ

РАБОТА Стига да имате възможност, в дните от четвъртък проведете уговорените работни срещи виртуално или по телефона, ако деловите ви партньори нямат възможност да се срещнат с вас лично. Разговорите са важни за вашите планове, не ги отлагайте.

Изгладете финансовите разногласия с партньорите си. Предпазвайте се от конфликти. От понеделник начинанията са нежелателни. Няма да се справите, както очаквате, със служебните си задължения. Анализът на професионалните ви постижения до този момент е задължителен. Не разчитайте на помощ заради завистта на колегите си, които очакват да се провалите.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, ако не допускате намеса в личния си живот от недобронамерени и дразнещи ви хора и нервно напрежение.

ЛЮБОВ Не позволявайте на ваши приятели да съсипят с интриги брака ви само защото сте ги уязвили. Не се изкушавайте от сексуални удоволствия, защото ще се разочаровате.

ВЕЗНИ: ПЛАНИРАНЕ

РАБОТА В дните от началото на седмицата имате възможност да планирате действията си, свързани с постигането на новите ви професионални планове. Въпреки трудностите ще се справите със задачите си.

Бъдете отговорни и внимателни, а не разсеяни и сприхави, въпреки че е водещ стремежът ви да печелите пари. Успехът отново ще споходи работещите в сферата на търговията, които имат възможност да спечелят добра сума от продажби.

От понеделник използвайте натрупания житейски и професионален опит, за да избегнете опитите да ви използват. Защитете интересите си.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно и са възможни сериозни проблеми, които ви изнервят защото не боледувате често и продължително.

ЛЮБОВ Въпреки всички трудности, вечерта очаквайте приятна романтична среща. Не пропускайте да споделите чувствата си. Отдайте се на интимни мигове.

СКОРПИОН: ЧУВСТВИТЕЛНОСТ

РАБОТА През първите дни на седмицата отхвърлете най-важните си служебни? ?задачи. Прекалената ви чувствителност към критика е причина за разправии. Не заливайте с яростен гняв колегите си. Не подписвайте прибързано финансови и банкови документи, за да избегнете финансови загуби. От понеделник не отказвайте предложение за допълнителна работа, ако имате знанията и силите да я завършите бързо. Ще ви изненада скоро с отлични финансови постъпления. Не давайте заеми, защото исканията на колеги и приятели са недобронамерени. Ще се наложи да промените плановете си, за да се справите със служебните си задължения. Зад волана ви съветвам да бъдете внимателни.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, но сте склонни да преяждате. Съществува опасност от травми и инфекциозни болести. Ако се предпазите здравето ви е стабилно.

ЛЮБОВ Любимите ви хора са изнервени от отсъствието ви. Вечер бъдете със семейството си. В семейните ви отношения цари хармония и разбирателство, но на моменти сте язвителни и нервни.

СТРЕЛЕЦ: ПРИХОДИ

РАБОТА В началото на седмицата не очаквайте помощ от колегите си. Справете се със задачите си сами. Очаквайте новина за финансови постъпления, които вече не се надявахте да получите. Не пропускайте Съдбовния шанс да проведете непланирани делови разговори. Не се доверявайте на хора, които искат да ви притиснат чрез ваши пропуски и грешки. Целят да ви принудят да се заемете с осъществяване на техните планове, но за ваша сметка. От понеделник не допускайте загуба на пари заради необмислени и рисковани действия. Трудно ще възстановите финансовата си стабилност. Изнервени сте, а емоцията допълва невъзможността да си наложите спокойствие.

ЗДРАВЕ Грижете се за здравето си. Податливи сте на депресивни състояния, въпреки че причина на съществува. Пазете се от битови травми.

ЛЮБОВ Естествено е професионалните ви грижи да окажат влияние и върху интимните ви отношения и да захвърлят чувствата ви на втори план.

КОЗИРОГ: НОВА СРЕДА

РАБОТА От първия ден на седмицата опитите ви да откриете нова, по-подходяща среда са породени от желанието ви да се запознаете с хора, които да обогатят живота ви. Очертава се възможност за допълнителна професионална изява. Ако плановете ви са перспективни, а идеите ви носят бързи и стабилни приходи, очаквайте помощ от колегите си. Успехът е с вас. От понеделник вашите мисли и идеи ще достигнат до другите хора без особени усилия от ваша страна. Рискувате да развалите отношенията с колегите си, затова ви съветвам да не бързате с начинанията. Не договаряйте финансово сътрудничество, ако сте решили да разширите бизнеса си.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично. Ако усетите и най-малкото неразположение, знак за бъдещи здравословни проблеми, веднага се погрижете за себе си.

ЛЮБОВ Не се изкушавайте да изневерявате, защото проблемите ви ще бъдат непреодолими. Сексуалните ви отношения са хармонични. Рискувате да ги съсипете с ревността си.

ВОДОЛЕЙ: НОВА ПОСОКА

РАБОТА В дните от четвъртък обмислете добре идеите си за нова посока на професионално развитие в краткосрочен план и изчакайте подходящия миг в следващите дни, за да поставите началото. Не вземайте прибързани решения и не действайте импулсивно. Изпълнени сте с желание да покровителствате околните, но не прекалявайте, за да не се окажете в центъра на конфликт, който не ви засяга. От понеделник трудностите ви пречат да се справите със задълженията си.

Причината е и във ваши колеги, които постоянно ви досаждат. Възможни са заслужени, но неочаквани приходи - плод на ваш продължителен труд.

ЗДРАВЕ Здравето ви изисква грижи, защото за пореден път сте податливи на простуди заради ината и нежеланието ви да се обличате според сезона и да си почивате.

ЛЮБОВ Вечер обърнете внимание не само на приятелите, а и на близките си и си почивайте в компанията на семейството и с любимите ви хора.

РИБИ: ПЪТУВАНЕ

РАБОТА От първия ден на седмицата при възможност не пропускайте да пътувате. Докажете на своите неприятели, че имате и положителни качества, защото до този момент сте им показали предимно отрицателните. Ще постигнете целта си единствено чрез работа и собствени усилия. Не предприемайте необмислени промени дори и ако сте принудени от обстоятелствата. От понеделник се откажете от начинанията и не се срещайте с хора, които умишлено ви губят времето. Не настоявайте вашите колеги на всяка цена да се съгласят с предложените от вас промени. Не прекалявайте с изискванията си към хората около вас.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, но изисква да сте внимателни и да се предпазвате от простуди. Пазете се от травми поради невнимание.

ЛЮБОВ В отношенията с близките ви цари хармония. Пазете се от романтични запознанства, които ще изиграят неблагоприятна роля в живота ви, особено ако сте семейни.