Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Сега ми стана ясно, дано и на вас ви се проясни, как е издигнат Анастас Герджиков от инициативен комитет.
Ще цитирам думите на един участник по една от телевизиите: "Защото се търсеше вариант, при който да се намери алтернатива на държавната институция, която я има в момента, тоест президентската институция. Тук г-н Румен Радев е такъв, такъв и такъв, и трябваше да му се намери кандидат срещу него, който да отговаря на едни други условия, други желания, една друга политика. И след много разговори се стигна до името на Анастас Герджиков."
Сега, интересното е, че "СЕ Е ТЪРСИЛО ВАРИАНТ", след което "СЛЕД МНОГО РАЗГОВОРИ СЕ СТИГНА ДО ИМЕТО НА АНАСТАС ГЕРДЖИКОВ".
От тук ми става ясно, че още преди да се сформира Инициативен комитет за издигане на Герджиков, някъде са се водили много разговори, като се е МИСЛИЛО и се е ТЪРСИЛО алтернатива на Румен Радев.
Тук отговора на въпроса, къде се е мислило и търсело алтернатива на Румен Радев, преди да се появи името на Герджиков, ще даде точен отговор дали той е КАНДИДАТУРА на някой или не. Когато става дума за инициативен комитет, който да издигне определена личност, то първо е личността, а след това идва ред на учредяването на комитета, а не както при Герджиков, първо се търси личността и след това се учредява инициативния комитет. От тук следва и заключението, че някакви са разговаряли много, мислили са и са търсили вариант за свалянето на Президента Румен Радев, а не са изправили Герджиков за да бъде избран от хората.
Когато учредихме Инициативния комитет за издигане на Президента Румен Радев и Илияна Йотова за втори мандат, то ние /учредителите и членовете/ бяхме на ясно, кой издигаме и не сме разговаряли и мислили кой да бъде.
Така за пореден път ми се доказа, че Герджиков е плод на някакви, които са имали множество имена пред себе си и в крайна сметка са се спрели на Герджиков.
И като заключение: Някакви, някъде са се събрали, първо за да учредят инициативен комитет за сваляне на Румен Радев, и след това са мислили, кой всъщност да бъде.
Е, добро утро ?