Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Не давайте на майсторите да пият, просто им покажете шише ракия МАРИЕЛА НОРДЕЛ

Не е нужно да проклинате някого, просто му пожелайте да се премести! А ако много го мразите, добавете към пожеланието за местенe и "чужбина"! Трети ден вече седя сред пирамиди и Хималаи от чинии, партакеши, кашони и за капак на всичко се разправям с полски майстори и хамали... Обаче стигнах до три правила при работа с полски гастарбайтери:

1. Не им давайте да пият, докато работят, но им покажете двулитрово шише от Кола, пълно с домашна ракия и обезателно преувеличете градусите /аз ги слъгах, че е поне 60/.

2. По някое време няма как да не се опитат да ви изюркат за това любезно им се усмихнете и по германски образец им креснете! Този намек е напълно достатъчен и обикновено ги стряска, и върши работа. Дет вика един френд, като слушаш Вагнер, така някакси от вътре ти идва да нападнеш Полша!

3. Докато полячетата работят, не спирайте да им разказвате вицове за руснаци - държи ги в кондиция и не им дава да се отпускат! Толкова за днес по маркетинговите ми проучвания и как да третираме полския гастарбайтерски матрЯл!

От фейсбук