Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

С 500 лева за мегаватчас скочи токът, болниците са пълни

Вече няма легла в болниците, а токът скочи на 567 лева за мегаватчас. Къде сме сложили капан? Виновни сме за потъването на кораба "Вера Су", а Радев е невинен. Все едно 6 месеца не е управлявал.

Това заяви в Пловдив пред фенове на двата отбора "Ботев" и "Локомотив" лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"По света стадионите вече са пълни, а вие няма да ходите по мачове, защото заразата расте у нас. За съжаление днес са починали 157 българи. Защото няма никакви мерки", допълни Борисов.

"Потъват кораби, тровят морето, цените на тока скачат, желязото и бетонът на борсата летят. Колко малоумни са тези, не искам да ги обиждам, но ако ние управлявахме, нямаше да чакам строителите да протестират под прозорците ми, а щях да им дам знак и да си изпълнят договорите, като си довършат лотовете в срок. При днешните цени на строителните материали тези фирми в момента са златни за държавата", посочи лидерът на ГЕРБ.

Той припомни, че неговото правителство е оставило 800 милиона лева за пътища. "Взе ги Асен Василев и каза, че имало излишък", добави Борисов.

Недоумява как корабът "Вера Су" е бил оставен да потъне. "От "Столипиново" да бяха извикали хора, щяха да го издърпат на ръце. Но не го направиха. Защо? Заради пътя на копринката. Смеете се, защото знаете за какво говоря", обърна се към феновете той. Преди дни отново в Пловдив Борисов пак говори на тази тема, правейки аналогия със съветника на президента Румен Радев Николай Копринков. Той е от близкото до Пловдив с. Труд. Тогава лидерът на ГЕРБ каза, че "пътят на копринката тръгва от митницата във Варна, минава през Свиленград, стига до София и торбите отиват в с. Труд.

"Там отидоха пенсиите на възрастните", натърти пред футболните запалянковци Борисов.

Очаквайте продължение