Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Лозан Панов
Лозан Панов

"Когато си с тогата, сферата е по-ограничена, когато тогата е на друго място, нещата изглеждат по различен начин. Егоизмът на политиците и невъзможността да излязат от техния си балон е причината да премина от едната сфера в другата". Това заяви пред БНР кандидатът за президент Лозан Панов, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от "Демократична България".

Той заяви, че един президент трябва да е равно отдалечен от спорещите страни и да успява да провокира дебатите и актуалните теми, които обществото очаква да бъдат решени.

Обръщам се към всички, които не харесват това което става в България, те не са само в ДБ, не участвам в сделки, нямам цена, в съдебната система аз също бях ничий. 

Инициативния комитет са хора, които от години отстояват позиции, били са честни, дисиденти. Хората си приличат по идеите.

Запитан кой е удобният противник, Панов обясни, че не се притеснява от конкурентите си, но държи битката да бъде честна. "Не е важно кой е победителят, а да има честен и справедлив двубой", заяви той. 

На въпрос какво ще прави ако не спечели, Панов каза, че ще отговори на втория тур.