Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН: РАЗУМ

Работа: Началото на седмицата ви задължава да бъдете разумни. Оценете правилно възможностите си. Стабилизирайте позициите си. Деловите срещи няма да ви донесат удовлетворение дори и ако сте добре подготвени, защото Меркурий е ретрограден. Не се опитвайте да хитрувате. Само с коректност и великодушие ще успеете да постигнете успех. От понеделник отново ви изнервят затруднения. Ако сте заети с творческа професия, дните ви са едно голямо разочарование. Ще се наложи да направите корекция на плановете си, а това няма да ви хареса. Към неуспехите се отнасяйте без вълнение и приемете, че те ви предпазват от провали и са за ваше добро.

Здраве: Здравето ви е нестабилно, защото сте депресирани и притеснени. Възможни са травми заради преумора и невнимание. Не сядайте зад волана.

Любов: Семейните да не изневеряват. Ако сте скъсали с интимните си партньори, се откажете от секс със случайни партньори и изчакайте да се влюбите отново.

ТЕЛЕЦ: САМООЦЕНКА

Работа: В дните от четвъртък намерете време за преоценка на изминалите дни и на вашите успехи и провали. Избегнете появата на препятствия заради участието си в рисковани инвестиции, които и без това са забранени от ретроградното движение на Меркурий. Трудностите ви пазят от грешки. Възможно е да сгрешите с преценката си за хората. От понеделник не бива да давате повод за съмнение в качествата и интелекта си. Резултатна е всякаква колективна работа, чрез която ще получите похвала и по-високо заплащане. Не отказвайте помощ отстрани. Служебните ви задачи изискват пълното ви отдаване на работата, затова не си губете времето с безсмислени разговори.

Здраве: Не преяждайте и не прекалявайте със спиртните напитки. Съществува опасност от хранителни отравяния. Здравето ви е нестабилно.

Любов: Не изневерявайте само за да мъстите. Сексът с непознат партньор няма да ви достави удоволствие. Сексуалните ви отношения зависят от желание за интимност, което ви липсва.

БЛИЗНАЦИ: ПРОМЕНИ

Работа: През първите дни на седмицата се пригответе да предприемете промени, които са планирани от вас преди време. Разчитайте на себе си. Поставете началото на нови занимания следобед. Бъдете предпазливи. Радвате се на разбиране и намирате подкрепа на идеите си, но въпреки това не пренебрегвайте ретроградното движение на Меркурий и неговите забрани. От понеделник сте обсебени от самочувствието, че сте незаменими, но рискувате да си спечелите врагове. Не е изключено да възникнат възможности за печеливши начинания, изискващи бърза финансова подкрепа. Не споделяйте плановете си, за да не си създадете проблеми на работното място.

Здраве: Радвате се на отлично здраве и на спокойствие, но се погрижете за себе си. Физически сте изтощени и е време да направите дълга почивка, за да не си навредите.

Любов: Интимните ви отношения са нестабилни. Пазете се от грешки. Среща, която сте уговорили, ви изпълва с радост, защото сте обикнали от пръв поглед обекта на чувствата си.

РАК: НЕУСПЕШНИ РАЗГОВОРИ

Работа: От четвъртък не насилвайте естествения ход на събитията. Въпреки желанието ви да общувате е по-добре да сте на работното място и да се концентрирате в работата си, а не да търсите поводи за почивка и разговори. Спестете си проблемите.? ?Трябва да защитите позицията си с всички коректни средства. Разговорите не са успешни. Трудно ще докажете правилността на мнението си, особено при ретроградното движение на Меркурий. От понеделник се заемете с вашите ежеднeвни служебни задължения и се опитайте да промените мнението за колегите си по конфликтна тема. Намерете нови възможности за допълнителна изява, ако осъзнавате, че вече нямате шанс да се развивате.

Здраве: Радвате се на отлично здраве. Разходете се, за да се освободите от напрежението. Нуждаете се от продължителна почивка.

Любов: При семейните представители на знака изневярата е причина за проблеми в семейството. Не вярват на чувствата ви и не са готови за секс.

ЛЪВ: ИНТРИГИ

Работа: В началото на седмицата и при работа в екип трудностите и спънките са лесно преодолими. Промяна в настроението и в поведението ви дава повод на неприятели да ви вредят с интриги. Не вземайте важни делови решения. Собствените ви действия може да се обърнат срещу вас, особено при ретроградното движение на Меркурий, който е безкомпромисен, ако заставате срещу изискванията му. В работата си разчитайте предимно на себе си. От понеделник сте подвластни на противоречия, породени от запознанства, които са ви разочаровали, но спокойствието ви е непоклатимо. Бъдете гъвкави в общуването. Възможен е неочакван обрат на събитията във ваша полза.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Предупреждавам ви, че сте податливи на простуди и инфекции на гърлото. Не прекалявайте с алкохола.

Любов: Бъдете готови за сериозни проблеми с близки хора. Семейни и битови проблеми ще повлекат след себе си разходи. Мъжете ще срещнат подходящата половинка.

ДЕВА: ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ

Работа: От четвъртък избегнете срещите и разговорите със задгранични партньори. Смело се заемете със задачи, които ще ви донесат успех. Не се колебайте да изкажете мнението си и да дадете съвети на колегите си, които да са в полза на всички. Склонни сте да приемете всяко примамливо предложение, което ви се струва печелившо. Застрашени сте от възможността да пропилеете времето си, а накрая да загубите пари, ако не се съобразите с ретроградния Меркурий. От понеделник сте обзети от желание въпреки трудностите да започнете нова дейност. Начинанията няма да ви донесат удовлетворение. Отложете деловите срещи и разговори. Не разчитайте на късмета си.

Здраве: Здравето ви е отлично. Заредени сте с енергия. От вас зависи да съхраните доброто си физическо състояние. Излезте на разходка преди вечеря, ако сте напрегнати.

Любов: Разрешете семеен проблем. Хармонизирайте семейните отношения. Уговорете романтична среща. Колкото и да сте уморени, не пропускайте сексуалните удоволствия.

ВЕЗНИ: АМБИЦИЯ

Работа: От дните от четвъртък, въпреки че сте дейни и амбицирани да работите, е във ваша полза да стабилизирате постигнатото до момента и да не съсипвате отношенията си на работното място.? Не позволявайте да ви отклонят от важните задачи. Деловите срещи осъществете сутринта. Следобед странични причини ще ви попречат да постигнете целите си, а и Меркурий е ретрограден и забранява импровизациите и инвестициите. От понеделник трудностите са преодолими. Работете, без да отклонявате вниманието си с извънслужебни разговори. Очаквайте ново предложение за работа, което ще ви впечатли със заплащането. Бъдете реалисти и преценете заслужава ли си да приемете.

Здраве: Здравето ви е нестабилно и не си заслужава да се натоварвате с чужди проблеми. Не си внушавайте болести само защото сте притеснени.

Любов: Не изяснявайте отношенията с любимите си хора, за да не се изпокарате. Трудно ще намерите отново пътя към сърцата им, ако допуснете отдалечаване.

СКОРПИОН: ПРИБЪРЗАНОСТ

Работа: В началото на седмицата начинанията обещават добър край, ако не допускате прибързани действия. Независимо от трудностите работата ви спори. Внимавайте с разходите, за да избегнете финансовите проблеми в следващите дни. Разговорите на работното ви място са успешни, ако не налагате мнението си и не спорите, особено след като Меркурий е в ретроградното си движение. От понеделник всички ваши срещи са свързани с неприятности заради липса на разбиране от страна на колегите ви. Проявете търпение и бъдете сдържани.?Запазите ли доброто си настроение, успехът е с вас. На работното място стабилизирайте постигнатото.

Здраве: Здравето ви е отлично, дори и да се чувствате уморени и отпаднали от ежедневното напрежение, но с повече сън ще се съвземете бързо.

Любов: Радвате се на споделени чувства. Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, помислете за създаване на семейство. Ще си гарантирате щастие.

СТРЕЛЕЦ: РУТИННИ ЗАНИМАНИЯ

Работа: В дните от началото на седмицата ще ви ядосат заради искания, за които нямате време. Не разчитайте на бързо примирие и не давайте обещания за по-късно изпълнение на желанията на колегите и близките си. Заемете се с рутинните си задължения. Не разчитайте на промени. Възможни са приходи, макар и неголеми. Не бързайте с инвестициите при все още ретроградния Меркурий. От понеделник колегите ви проявяват завист заради професионалните ви постижения и нарочно се опитват да ви развалят настроението. Примирете се и не им обръщайте внимание. Съставете плановете си за започване на изпълнението на новите ви проекти и делови идеи, които са се оказали интересни и за вашите колеги.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Пазете се от преумора. Не бъдете безотговорни към себе си. Обърнете си сериозно внимание, ако по тялото или лицето ви се появи обрив.

Любов: Не са изключени проблеми в семейството, защото вашата половинка е податлива на влияние от страна на роднини, които се опитват да ви навредят.

КОЗИРОГ: ИНТУИЦИЯ

Работа: През първите дни на седмицата неочаквано ви предстоят запознанства. Носят ви резки промени в настроението и промяна в отношенията с партньорите ви. Не рискувайте. Разчитайте на интуицията си. Съветите на приятели или вмешателството на делови партньори в работата ви ще доведе до застой, особено ако са злонамерени по време на ретроградния Меркурий. От понеделник не проявявайте доверчивост към непознати хора. Възможни са неочаквани обрати във ваша вреда, ако решите да търгувате активно. Овладейте себе си и не предприемайте рисковани действия. Бъдете търпеливи и не давайте воля на отрицателните си емоции.

Здраве: Здравето ви е стабилно, но сте податливи на простуди. Нервността ви вреди. Предпазвайте се от инфекциозни и простудни заболявания

Любов: В личните ви отношения цари хаос заради недоразумения, породени от ваши думи. Разрешете проблемите спокойно и се отдайте на почивка и мързелуване.

ВОДОЛЕЙ: ЗАДЪЛБОЧЕНОСТ

Работа: От четвъртък работете задълбочено, защото сте прекалено емоционални и губите чувството си за реалност. Деловите срещи и общуването са затруднени. Денят ще ви се стори скучен, но това е по-добре, след като Меркурий е все още ретрограден. Избягвайте контактите с нови делови партньори и разговорите с непознати хора. Нямате желание да се заемете с начинанията, които обмисляхте. От понеделник всичко около вас се развива много бавно. Започнатото може да се провали. Неочаквана новина за допълнителна работа ще усложни отношенията с колегите ви. Не пътувайте или ако се налага, не прекалявайте с високите скорости.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не си навредите сами заради нежелание да си дадете почивка, особено ако не сте си взели отпуск през лятото. Щадете нервите и очите си.

Любов: Опитайте се да изясните отношенията с интимната си половинка. Откажете се от намеренията си за интимни мигове и сексуални удоволствия, ако сте я наранили.

РИБИ: ЗАПОЗНАНСТВА

Работа: От началото на седмицата имате възможност да осъществите запознанства, които да ви осигурят финансова подкрепа. Все пак оглеждайте внимателно проектодоговорите, за да не се окажете притиснати от непосилни клаузи при все още ретроградното движение на Меркурий. Не харчете без причина, за да не останете без пари само защото сте задоволили капризите си. Не се опитвайте да налагате мнението си. От понеделник сте разсеяни. Агресията може да стане причина за конфликти. Отложете деловите срещи и разговори и не разчитайте на късмета си, особено при работа с пари.

Здраве: Обърнете внимание на здравето си. Прекалената ви чувствителност е причината за депресивни състояния. Пазете се от травми, ако се инатите и ремонтирате.

Любов: Вечер бъдете със семейството си или с любимите хора. Чувствата ви са споделени. Заслужавате да се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия.