Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

И двата парламента показаха, че единствената партия, която иска промяна е "Има такъв народ", заяви бившият шеф на парламента Ива Митева в предаването "Денят започва с Георги Любенов по БНТ. "Ако при нас имаше задкулисие щяхме да направим кабинет. Проблемите са другаде, а не в специализирания съд и прокуратура. Проблемите са в здравеопазването и образованието", допълни тя.

"Аз дългата ръка на ДПС не съм я почувствала. Всичко тръгна от такива приказки. Декларацията на Христо Иванов. Не искам да коментирам Татяна Дончева, защото човек, който с лека ръка изказва лъжи, няма място в политиката", допълни Митева.

"ИТН застана зад Румен Радев защото се оказа силен мъж. Защото той се противопостави на това, което се случва в България. Хубаво е да има повече кандидати. Защото няма нищо по-добро от това да има състезание", каза още Митева.

"Дали си първа, втора или трета политическа сила в България няма значение. Заради това не излъчихме свой кандидат", каза още тя.
"Актуализацията на бюджета не се дължи на Асен Василев и служебния кабинет. А е дело на парламента. Депутатите дадоха допълнително половин милиард лева. За пенсии, култура, бизнес", допълни тя. "Министерството бе проспало всичко и не бе внесло актуализация. Ние го направихме", каза Митева.

Според нея внесените промени в съдебните закони са били изключително слаби.

Странно било как рецензентите на Петър Илиев не забелязали плагиатство през 2015 г., а чак като влязъл в политиката.