Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН: САМООЦЕНКА

Работа: Ако в дните от четвъртък завършите започнатото, няма да усетите трудностите, породени от странични досадни и непредвидими фактори. Направете оценка на работата си, бъдете? ? честни пред себе си. Общуването с колегите ви е привидно спокойно. Въпреки това заради ретроградния Меркурий може да ви притеснят проблеми с колегите и деловите партньори. Не са изключени разочарования. От понеделник начинанията са обречени на провал. Трудностите блокират вашата работа и ви изнервят. Избегнете на всяка цена финансовите загуби, породени от липса на прозорливост.

Здраве: Не прекалявайте с алкохола и обилната храна. Застрашени сте от високо кръвно налягане и главоболие. Здравето ви е нестабилно заради преумората и напрежението

Любов: Любовта на партньорите ви липсва. Постарайте се да си възвърнете хармонията както в чувствата, така и в секса. Мнозина ще намерят нови приятели.

ТЕЛЕЦ: НОВИ ИДЕИ

Работа: Не ви е приятно, защото и на работното място предпочитате да сте вълци единаци, но този път се налага да се включите в съвместна работа с вашите колеги. Не очаквайте големи приходи - Меркурий е ретрограден. Появата на нови идеи ви позволява да разкриете? ? нови източници за осигуряване на доходи. Вашата мнителност е причината за необмислените ви постъпки. Не са изключени служебни проблеми. От понеделник ваши делови партньори ще споделят с вас идеите си за разширяване на фирмената ви дейност. Преценете ги добре, преди да се съгласите с тях и да поставите началото на кампанията след 18 октомври. Прекалената активност на работното място ви вреди.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не си внушавате проблеми и болести. Не си създавайте нервно напрежение, което също разболява.

Любов: Появата на бивши ухажори е повод за проблеми. Ако сте семейни, не допускайте среща и разговор. Самотните да очакват романтична среща.

БЛИЗНАЦИ: НЕОБЩИТЕЛНОСТ

Работа: От четвъртък сте необщителни и затворени в себе си, въпреки че сте заети с отговорна задача, която изисква да обсъждате периодично ?нейното изпълнение. Анализирайте грешките си съгласно изискванията на ретроградния Меркурий. Не се колебайте и се възползвайте от скритите си резерви. Финансовото ви положение се стабилизира. От понеделник без особени усилия ще осъществите изгодни краткосрочни начинания и ще се издигнете към върха. Очаквайте финансови постъпления. Не позволявайте на вашата мнителност да усложни отношенията ви и внесете хармония на работното място както с колегите, така и с подчинените си.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради нежеланието ви да си вземете отпуск. Ще се почувствате отпаднали, ако сте прекалили с алкохола и обилната храна.

Любов: Прекалените емоции в семейството ви са подтикнали интимната ви половинка към изневяра. Все още имате възможност да си я върнете и да не се развеждате.

РАК: ПЕЧЕЛИВША СДЕЛКА

Работа: В началото на седмицата научавате, че сделка с ваши делови партньори ще ви донесе добра печалба. Успех жънат занимаващите се с изкуство. Творческите срещи и обмяната на опит са градивни и ще бъдат помнени дълго. Вместо да сте необщителни и мълчаливи, помислете какво да направите, за да разтопите ледовете в отношенията на работното си място. От понеделник въпреки трудностите заради ретроградното движение на Меркурий проведете деловите си срещи и разговори дори и в неформална обстановка. Не вземайте прибързани решения. Направете крачката към начинания, въпреки че е рискована, след детайлно обмисляне на идеите си.

Здраве: Здравето ви е добро, ако не забравите, че преумората и нервното напрежение ви вредят. Легнете си по-рано, защото се нуждаете от сън.

Любов: Ако сте се влюбили, не изисквайте от любимите си да правят това, което искате, а им дайте време да ви опознаят и да изясните чувствата си и че връзката ви не е временна.

ЛЪВ: ВАЖНИ РЕШЕНИЯ

Работа: От началото на седмицата проведете служебни разговори за да вземете важни решения, свързани с вашето бъдеще. Деловите срещи са успешни. Не се доверявайте на непознати хора само защото са ви приятни. Не пропускайте възможността за разговор с началниците си. Бъдете особено внимателни при оформяне на документи. Избягвайте запознанствата, за да не се разочаровате. От понеделник се заемете със задачите, които напоследък умишлено пренебрегвахте, защото ретроградният Меркурий изисква да ги завършите. Подгответе се за промени. Общуването с колегите, ръководството и близките ви е затруднено в края на седмицата, но ще се нормализира.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Не съсипвайте психиката си, като я натоварвате с чужди проблеми. Не е необходимо да се превръщате по неволя в психотерапевти.

Любов: Въпреки трудностите се радвате на споделени чувства. Веднага се коригирайте, ако нараните интимните си партньори или ако видите, че се отдалечават.

ДЕВА: ПЪТУВАНЕ

Работа: От първия ден на седмицата работете упорито, защото е време да се заемете с обмислените начинания. Не губете реалната представа за възможностите си. Ще осъществите плановете си въпреки трудностите. Пътувайте, ако ви предоставят такава възможност. От понеделник въпреки ретроградното движение на Меркурий сте в отлична форма и готови за работа. Стабилизирайте деловите си отношения и бъдете предпазливи. Очаквайте подобряване на финансовото си положение. Работата ви спори, за да отхвърлите задълженията си докрай и качествено. Дочакайте по-добри времена за начинания. Чрез гъвкавост в общуването можете да избегнете проблемите.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Чувствате се в отлична форма. Пазете се от травми. Стойте далече от открит огън, за да се предпазите от изгаряния.

Любов: Ако сте семейни, личните ви проблеми могат да се окажат сериозни и да доведат до раздяла. Несемейните ще срещнат своята брачна половинка.

ВЕЗНИ: РЕАЛИЗЪМ

Работа: В дните от четвъртък незнайно защо за пореден път сте напрегнати и нервни. Очаквате провеждането на делови разговори, но ви съветвам да не губите чувството си за реалност. Ако решите веднага да инвестирате получените пари, са възможни загуби заради непреценен риск и заради ретроградното движение на Меркурий. От понеделник стабилизирайте постигнатото, без да влагате емоция. Не започвайте нови задачи. Не е желателно да пътувате. Работата няма да ви донесе очакваните резултати. Не се ядосвайте на неуспехите си, защото са временни, а и с ядове и нервно напрежение няма да постигнете нищо. Деловите срещи и разговори са неуспешни.

Здраве: Възрастните представители на знака да се предпазват от здравословни проблеми. Да се обърнат задължително към специалист. Податливи сте на хранителни отравяния.

Любов: Не пренасяйте лошото настроение у дома. Съхранете хармонията в отношенията си. Романтичното настроение ще ви подтикне към флиртове, които могат да оформят сериозна връзка.

СКОРПИОН: НАПРЕЖЕНИЕ

Работа: От четвъртък си вършите коректно работата, особено ако спазвате изискванията на ретроградния Меркурий, но усещате? напрежение между вашите колеги. Недоволството им е породено от вашите действия и умение да отхвърляте бързо задачите си. Не влизайте в спор, не отговаряйте на провокации. От понеделник ви радват положителни? ? промени в материално отношение. Имате шанс да спечелите уважението на колегите си и да получите подкрепата им. Отстоявайте възгледите си и бъдете безкомпромисни. Бъдете предпазливи към новите си познати. Опитът на вас, по-знаещите от тях, ви е от полза, но не бъдете досадни с обясненията си.

Здраве: Настроението ви ще се отрази лошо на здравето ви заради прекалената ви чувствителност. Възможни са здравословни проблеми, свързани с храносмилателната система.

Любов: Заемете се и със семейните си задължения. Не са изключени проблеми в личните отношения, свързани с брачната или интимната ви половинка.

СТРЕЛЕЦ: ТРУДНОСТИ

Работа: От началото на седмицата сте изкушени да поставите ново начало, което отдавна очаквате, но периодът не е подходящият. Трудностите блокират пътя ви, но за ваша радост ви носят полза, защото Меркурий е ретрограден, а със забавянето си спестявате грешките. Не разчитайте на късмета си. Не рискувайте. Не пренасяйте лошото настроение в дома си. Предложат ли ви задгранична командировка, приемете я с удоволствие. От понеделник не се карайте с колегите си, а им обяснете, че ще намерите начин да се справите с възникващите проблеми. Не е изключено въпреки неочакваностите да научите за предстоящи стабилни приходи.

Здраве: Не са изключени здравословни проблеми. Ще усетите главоболие и болки в ставите, ако сте настинали или сте прекалили с бързия ход и умората.

Любов: Постигнете стабилни отношения с любимите си хора. Не съсипвайте хармонията заради нежеланието ви да се лишите от свободата си.

КОЗИРОГ: ПРОМЕНИ

Работа: През първите дни на седмицата си позволете разумни промени, без начинания, но преди това сте длъжни да завършите започнатата работа. Ще имате неочаквани приходи, ако работите в сферата на търговията, но Меркурий е ретрограден и не позволява да инвестирате. Проведете без крайни решение делови разговори. При заетите в сферата на банковото дело е задължителна задълбоченост във всичко, което им предстои да разписват.? От понеделник не са изключени разправии на работното място заради неприятни делови срещи и разговори. Справяте се добре със задачите си. Не прекалявайте с критиката. Късметът не е с вас.

Здраве: Здравето ви е нестабилно заради липсата на желание да сте отговорни към себе си. Пазете се от претоварване, предизвикващо силно главоболие.

Любов: Изяснете семейните си отношения без агресия и нападателно поведение. Засилва се желанието ви да властвате над любимите си хора.

ВОДОЛЕЙ: РАЗХОДИ, НО И ПРИХОДИ

Работа: В дните от четвъртък се пазете да не бъдете излъгани от деловите си партньори. Отложете големите разходи, въпреки че неочаквани приходи ще ви възвърнат доброто настроение, но Меркурий е ретрограден и не бива да изпадате в противоречие с неговите изисквания. Деловите срещи провеждайте предпазливо, концентрирани в разговорите. От понеделник нетипична липса на самочувствие ви пречи да сте тактични и да работите съвестно. Готови сте да загърбите служебните си отговорности. Не пренебрегвайте възможностите си за работа с чужбина, ако имате ваш бизнес. Постарайте се да избягвате споровете и конфликтите и не обръщайте внимание на критичните забележки по ваш адрес.

Здраве: Чувствате се отпаднали, болни и нетрудоспособни. Обърнете внимание на здравето си, което е нестабилно, защото сте податливи на обостряне на хронични болести.

Любов: Чувствата ви са споделени, но съмнението, че ви изневеряват, все още не е изчезнало напълно. Несемейните ще изживеят незабравими романтични мигове.

РИБИ: СГОВОРЧИВОСТ

Работа: В дните от началото на седмицата сте сговорчиви и готови на компромиси дори и ако?? са във ваша вреда. Ще срещнете нови делови партньори,? които ще променят живота ви. Преценявайте новите си познати, за да не се разочаровате. Планираните срещи няма да бъдат успешни. Не проявявайте претенции, които не са във ваша полза. От понеделник независимо от финансовите постъпления не обещавайте инвестиции и начинания. Завършете започнатото и не харчете приходите си, дори и да са големи. Меркурий е ретрограден и забранява не само инвестициите, а и новите договорености за съдружие.

Здраве: Здравето ви е нестабилно. Неспокойни сте и непрекъснато се вглеждате в себе си. Вреди ви и ви поболява невъзможността да реагирате спокойно на дразнителите.

Любов: Не сте в състояние да прецените какви хора стоят срещу вас и в заблудата си, че сте влюбени (уви, само за момента), ги допускате близо до себе си. Разочарованията няма да закъснеят.