Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

С гневна реакция на заканата на служебния министър на културата да изгони ГЕРБ от партийната централа в НДК отговори Младен Маринов. По-рано днес министър Минеков обвини ГЕРБ, че не плащам наем за двата етажа и обяви, че "настойчиво" ще ги помоли да се изнесат от двореца, който е под шапката на Министерството на културата. От партията го обвиниха в лъжа и заподозряха, че може президентът да е поръчал "изкъртването" на ГЕРБ от офисите им - продължение на "изчегъртването".

Бившият вътрешен министър публикува пост във фейсбук, който гласи:

С лъжи и политически репресии служебното правителство явно се опитва да постигне "служебни" резултати на новите избори. В безобразията, разпореждани от служебното политическо ръководство на МВР днес се включи и служебният министър на културата със заплахата да изгони ГЕРБ от партийната централа.

Вече няма да се изненадам, ако следващата стъпка на служебното правителство бъде забрана за политическата дейност на ГЕРБ до края на годината, например. Този кабинет показа, че за него не съществуват закони и конституция.

Но аз съм уверен, че бившите представители на комунистическата номенклатура и техните наследници няма да ни уплашат. Готови сме за изборите и ще противодействаме на политическите репресии с всички средства, разрешени от Българската конституция и закони.

Продължаваме напред!