Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

500к не означава 500 хиляди Татяна Дончева

"500к в моите представи никога не може да значи 500 хиляди. Тези термини на младото поколение ми бяха неизвестни до вчера. Казвам го чистосърдечно. Ще ме прощавате, ама аз съм на повече от 60 години. Добре, че доживях да разбера какво е употребявало младото поколение“. Това каза Татяна Дончева в предаването „Лице в лице“ по БиТиВи.

Според Дончева „прокуратурата се намеси, за да се спаси от закриване, понеже темата е актуална“. „След като основният свидетел казва, че изобщо не става дума за пари и никой нищо не му предлагал, за каква корупция става въпрос?“, каза още тя и добави, че не помни дали е драскала нещо на листче.

„Никой не знае как Слави Трифонов взима решения и кой му ги спуска. Това, че има изградена енигма от миналото не го прави физически и психически равностоен на Бойко Борисов“, допълни още юристката.

По думите на заместник-председателя на Народното събрание начинът, по който от „Има такъв народ“ торпилирали живота на българите в последните месеци ги направил негодни за политически действия

„Българските граждани трябва да променят представите си. Ако искат да загубят още месеци и не искат да се учат от грешките си, не мога да помогна. Но избирателят е предвидим. Провалът на два парламента означава провал на два парламента“, каза Дончева.

Според депутата от „Изправи се БГ! Ние идваме“ обещаваните реформи не се случили, „защото ние и „Демократична България сме 47, а когато станем 100 и партията на Слави Трифонов бъде минимизирана ще е друго“.