Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

И Костов се чуди защо Христо Иванов отказа среща на БСП

Бившият син кмет на Дупница пита кой е взел това решение, след като от ръководството на ДСБ само двама са гласували "против", а всички други са били "за"

„Кипя от гняв. Не мога в кожата си да се побера. Наелектризиран съм. Говорих с петима, тъмно сини. Само един даде уклончив отговор, другите (интелигентни, грамотни хора), бяха категорични - не одобряваха изцепката на този Иванов".

Това пише в свой пост във Фейсбук емблематичният седесар д-р Панчо Панайотов. Бившият син кмет на Дупница остро разкритикува отказа на Христо Иванов да отиде на среща с БСП, след като Корнелия Нинова беше поканила ДБ на разговори за третия мандат.

Синият доктор твърди, че ДСБ са били „за” преговори с Корнелия Нинова и само двама от ръководството на тъмносинята партия са гласували „против”. Панайотов не се стърпял и разговарял и с бившия лидер на ДСБ Иван Костов, който не скрил, че не знае защо Христо Иванов е решил в последния момент да осуети срещата за третия мандат.

Той предаде и дословно разговора си по телефона с Командира:

- Иване, ти ли ги посъветва да откажат разговори.

- Не, не съм аз. Позицията на Наско ( Атанас Атанасов), беше по- мека. Но защо Христо Иванов е заявил това не знам".

Ето и целия пост на д-р Панайотов:

Кипя от гняв. Не мога в кожата си да се побера. Наелектризиран съм. Говорих с петима, тъмно сини. Само един даде уклончив отговор, другите( интелигентни, грамотни хора), бяха категорични- не одобряваха изцепката на този Иванов.

Кипях от гняв.

Говорих с Ив. Костов ( по телефона)

- Иване, ти ли ги посъветва да откажат разговори

- "не, не съм аз. Позицията на Наско( Атанас Атанасов), беше по- мека. Но защо Хр. Иванов е заявил това не знам".

Малко по-късно късно попадам на коментар на една депутатка от "Да България", която обяснява, защо онзи, нейния шеф отказва разговори

- Ами след като Славчо е отказал, няма смисъл, да преговаряме".

Кукличке. Говориш, коментираш неща, от които хабер си нямаш. Хабер си нямаш.

Кукличке, прочетох, че и от ДДС си толкова разбираш. А и ти го казват. Казват ти го праволинейни, сини демократи.

Та да си дойдем на думата.

Скъпа кукличке, разговорите трябваше да водите, умно, публично и почтено, за да спечелите доверие. Повтарям ДОВЕРИЕ.

А вие се наакахте.

Това е положението. Впрочем един въпрос.

Ако от националното ръководство на ДСБ само двама са гласували- да няма разговори, а всички други- да се проведат разговори, кой обяви отказа.

Няма как, да надскочиш себе си.

Гнило. Май, май ще ме изгубите окончателно.

И да. Проблема ни, не е партиен, не е политически, не е идеологически. Проблема ни е безпрецедентен- ПУБЛИЧНАТА ПОЛИТИЧЕСКА ВЛАСТ ИЗЦЯЛО Е ПРЕВЗЕТА ОТ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ. ЧУВАТЕ ЛИ ДОБРЕ. РАЗБИРАТЕ ЛИ.

А ВИЕ. ГУЗНИ. СЛАБИ.

БОГ ДА НИ Е НА ПОМОЩ.

Д-р Панайотов пусна поста си в разгара на споровете сред симпатизантите на ДБ трябваше ли партията да седне на масата за преговори с БСП. Той се развихри, защото лидерът на ДСБ  ген. Атанасов Атанасов бе намекнал, че ще отидат на разговорите. 

Малцинство са недоволните от отказа на Христо Иванов да се среща с Нинова, твърдят тъмносините. Лидерът на ДБ няма място там, убедени са те. Можеше по-елегантно да откаже, коментират други.

Ето и коментарите под поста на д-р Панайотов са разнопосочни.

"Господин докторе, колега. Доста хора от ДСБ познавам, самата съм член на ДСБ и бяхме единодушни, че дори от куртоазия, разговори трябва да се водят. И ние се питаме кой и как е решил това".

"Радвам се, че и друг мисли като мен. Точно ДБ започна да качва рейтинг и постъпиха като ИТН. Сега над пристрастията ни срещу комунистите, трябва да сложим България."

"Панайотов Панчо, ти за ДБ не бери кахър! Имате ли идея, как избирателите на ДБ ще реагират, ако синьото демократично обединение беше подкрепило правителство с мандата на БСП?

Г-н Панайотов, да не би да искате колаборация с БСП ? Да не би да искате да се намърдате някъде във властта ? И КОЙ е И. Костов ? Този който разби СДС и синята идея ? Този, който подари благата на Родината ни на комунистите и ги направи милионери ? Този, който изстреля Нинова по върховете на властта ? Всъщност Вие искате правителство, предложено от БСП, на което червените милионери му дърпат конците ?!? КАТЕГОРИЧНО НЕ !!!