Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Седмичен хороскоп
Седмичен хороскоп

ОВЕН: РАЗСЕЯНОСТ

РАБОТА В началото на седмицата сте разсеяни и изнервени заради прибързаност, последвана от грешки. Агресията може да стане причина за конфликти. Отложете деловите срещи и разговори и не разчитайте на късмета си, особено при работа с пари. Във ваша полза е да обогатите познанията си в областта на историята, дори и да са далеч от вашите интереси, особено ако се занимавате с политика. Не забравяйте да благодарите за подадената ви ръка. Пътувайте!

Дните от понеделник до сряда са подходящи да наберете средства за благотворителна кауза дори и ако имате това намерение като ваше лично лишение.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, но не трябва да прекалявате с натоварването на очите и с физическа работа, защото рискувате да лекувате продължително травми.

ЛЮБОВ Не бързайте да приемате покана за обяд, въпреки че обожатели ви ласкаят. Отложете романтичните срещи за вечерите, в които сте свободни.

ТЕЛЕЦ: УСАМОТЯВАНЕ

РАБОТА През първите дни на седмицата се усамотете. Избягвайте срещите. Всяка словесна агресия към колегите ви е във ваша вреда. Ако работите, сте разсеяни и необщителни. Проблемите в общуването се отразяват и на качеството на работата ви. В дните от понеделник анализирайте думите на новите си делови познати, за да не изживеете поредното разочарование. Промени ще усложнят отношенията ви, защото не сте готови за тях или не сте наясно дали носят полза.

Въпреки че сте емоционални, променливи и разсеяни, защото странични фактори и хора напълно объркват плановете ви. Не пътувайте.

ЗДРАВЕ Преумората ви вреди. Ще ви се отрази добре разходка на чист въздух. Пазете се от инфекциозни заболявания и проблеми с психиката заради нервно напрежение.

ЛЮБОВ Семейството ви е очаровано от възможността да помогне със съветите си. Нямате желание за романтични срещи, но несемейните е време да изяснят чувствата си.

БЛИЗНАЦИ: ПОЛЕЗНО ОБЩУВАНЕ

РАБОТА В началото на седмицата успехът е с тези от вас, които се занимават с преподавателска дейност. Имате възможност да общувате ползотворно и да разрешите проблеми, свързани с работата ви. Можете да огледате имот, който ви е харесал. Преценете дали да го купите, или не. Преценката ви ще е реална. На работното място се справяте отлично. Трудностите са преодолими. От понеделник, въпреки че първият ден е празничен, се заемете отговорно със задачите, които ви помагат да приведете в изпълнение професионалните си планове. Срещите и преговорите ви са успешни, а също и деловите пътувания. Бъдете признателни на вашите колеги.

ЗДРАВЕ Контролирайте емоциите си, вашата чувствителност ви вреди. Не са изключени усложнения със здравето ви, ако сте пушачи и прекалявате с цигарите.

ЛЮБОВ Разрешете семейни проблеми. Несемейните да си потърсят развлечение, което им позволява общуване с нови хора и възможност да срещнат голямата любов.

РАК: ПОХВАЛИ

РАБОТА През първите дни на седмицата сте доволни от получените похвали, но егото ви е надскочило позволените граници и сте обсебени от самочувствието, че сте незаменими. Рискувате да си спечелите врагове, които ще започнат да ви вредят. Не е изключено да се появят възможности за начинания, изискващи бърза финансова подкрепа. От понеделник бъдете особено внимателни при работа с документи. Не слагайте подписа си под каквото и да било. Пазете се от измами и самозаблуда в професионално отношение. Не проявявайте излишна доверчивост.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Не съсипвайте психиката си, като я натоварвате с чужди проблеми. Изтощението ви вреди. Мислите, че не сте достатъчно обичани, и затъвате в депресия.

ЛЮБОВ Проявете сдържаност в чувствата и защитете себе си от интриги. През целия ден изпитвате нужда от обич. Ревността на половинката ви е предизвикана от ваши действия.

ЛЪВ: ДЕЛОВИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ

РАБОТА От четвъртък се заемете с вашите ежедневни служебни задължения. На всяка цена се опитайте да промените мнението за колегите си по конфликтна тема. Намерете нови възможности за изява, ако нямате шанс да се развивате, но внимавайте да не се окажете квалифицирани, но трайно безработни.

Концентрирайте се в работата си, за да не изпуснете доходи, които не са ви излишни. Пътуване в дните от понеделник, което ще се наложи да осъществите следобед, ще бъде напрегнато и свързано с неприятни разговори, но сте длъжни да ги проведете. Деловите разговори са безпредметни.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Създайте си положителни емоции и ще се почувствате още по-добре. Ако повярвате в себе си, осъзнавате, че сте заредени с много сили.

ЛЮБОВ Отношенията с интимната ви половинка не са хармонични. Не сте склонни да простите обидните думи, които по ваше мнение са незаслужени, но вината е ваша.

ДЕВА: ПРОТИВОРЕЧИЯ

РАБОТА През първите дни на седмицата сте подвластни на противоречия, породени от запознанства, които са ви разочаровали, но спокойствието ви е непоклатимо. Бъдете гъвкави в общуването и ще успеете да отдалечите бъдещите вредители. Не се притеснявайте от задкулисни действия на работното място, защото уж ви вредят, но са във ваша полза. Начинанията в празничния ден обещават отлични резултати. В дните от понеделник ви очакват положителни промени в материално отношение, а резултатите ви са отлични. Всички делови познанства, срещи и разговори ви носят полза. Засилва се интуицията ви. Осъществете замислите си.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Предпазвайте се от травми. Податливи сте на хранителни отравяния. Приготвяйте си храна у дома, за да избегнете стомашните проблеми.

ЛЮБОВ Не сте в състояние да прецените дали критиката на любимите ви е във ваша полза. Разправията ви е гарантирана заради нежелание да постигнете компромис в отношенията.

ВЕЗНИ: ТРУДНОСТИ

РАБОТА В началото на седмицата сте обзети от желание въпреки трудностите да започнете нова дейност. Не избързвайте само защото ви е грабнала и е нещо ново и непознато, заради възможни бъдещи затруднения. Начинанията няма да ви донесат удовлетворение. От понеделник се срещнете с влиятелен познат. Очаквайте недоразумения и разногласия, но ако не се поддадете на емоцията и премълчите, всичко ще отмине без последствия и ще завишите авторитета си. Не си разваляйте настроението. Подгответе за неочаквани посетители. Не се усамотявайте. Общуването ще ви зареди с настроение.

ЗДРАВЕ Със здравето ви са възможни проблеми, свързани с нервното напрежение. Пазете се от инфекциозни заболявания и проблеми с бъбреците, ако прекалите с течностите.

ЛЮБОВ Вечер си създавайте положителни емоции в компанията на любимите си хора и не говорете за служебните си задачи. Несемейните ще срещнат мечтаната половинка.

СКОРПИОН: СПОКОЙНИ РАЗГОВОРИ

РАБОТА През първите дни на седмицата ви очакват промени и спокойни разговори. Ще постигнете целите си в личен план. Откажете предложения, свързани с търговия. Онези от вас, които са заети в бюджетната сфера, имат възможност да се издигнат в професионалната йерархия. От понеделник осъществете планираните делови срещи и в празничния ден и не се крийте от запознанства. На работното място сте дейни и уверени.

Радвате се, че смогнахте да поставите началото на планирани начинания. Обвързването с делови партньори, които не познавате, но сте ги харесали при разговор, не е във ваша полза.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно заради преумората, която ви вреди, заради напрежението, но и защото за пореден път сте зависими от психическото си състояние.

ЛЮБОВ В личните отношения отново ще настъпи хаос заради недоразумения, породени от ваши думи. Разрешете проблемите спокойно, без да повишавате тон.

СТРЕЛЕЦ: НЕПРИЯТНОСТИ

РАБОТА От първия ден на седмицата всички ваши срещи са свързани с неприятности заради липса на разбиране. Проявете търпение и бъдете сдържани. Запазите ли доброто си настроение, успехът е с вас. Не се ядосвайте, а приемете предизвикателствата в понеделник. Проблемите са временни и ще ги разрешите бързо до края на седмицата. Очаквайте приходи. Обърнете внимание на хората от новото си делово обкръжение и открийте в тях полезни за вас положителни качества. Проявете гъвкавост в отношенията си, защото противоречията са породени от трудности.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно заради преумората, която ви вреди. Почивката е задължителна. Спокойната почивка с книга в ръка или разходката се отразяват добре на здравето ви.

ЛЮБОВ В личните ви отношения отново ще настъпи хаос заради недоразумения, породени от ваши думи. Разрешете проблемите спокойно, без да повишавате тон.

КОЗИРОГ: ЗАВИСТ

РАБОТА За пореден път още от четвъртък колегите ви проявяват завист към вас заради професионалните ви постижения и нарочно се опитват да ви развалят настроението. Примирете се и не им обръщайте внимание. Само така ще успеете да постигнете целите си. Справяте се отлично, въпреки че ви се иска да си почивате. Деловите срещи са успешни. Обмисляйте добре направените предложения, не прибързвайте! От понеделник сте спокойни, но прекалената самоувереност ви вреди в празничния ден. Задълбочете се в задълженията си. Начинанията ви да са обвързани с полезни запознанства.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично. Бъдете грижовни към себе си и се хранете правилно. Внимавайте с храната. Предразположени сте към хранителни отравяния и инфекциозни заболявания.

ЛЮБОВ Вечер бъдете с близките си. Чувствата ви са споделени. Създайте си романтична обстановка. Ако сте семейни, не се изкушавайте от случайни интимни контакти.

ВОДОЛЕЙ: ВНИМАНИЕ

РАБОТА В дните от понеделник до четвъртък бъдете внимателни на работното си място и се заемете с ненатоварващи ви задачи, които ще приключите бързо. Не проявявайте доверчивост към непознати хора. Ако успеете да си осигурите подкрепата на вашите близки, ще постигнете напредък в начинанията и ще се успокоите от създалото се напрежение в последните дни, което умело прикривахте. От понеделник, въпреки че денят е празничен, всичко започнато ви носи проблеми.

Прибързаността е във ваша вреда въпреки желанието ви да се справите по-бързо със забавянето, наложено от трудностите.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно заради непрекъснатите притеснения и липсата на увереност във вашата правота. Пазете се от травми и изгаряния, докато домакинствате.

ЛЮБОВ Оставете настрани личните си проблемите. Няма да ги разрешите. Приемете помощ от приятели. Семейните да не изневеряват, за да избегнат сцени на ревност.

РИБИ: РАЗПИЛЯНОСТ

РАБОТА През първите дни на седмицата сте уморени и разпилени. Готови сте да блаженствате в бездействие, но задачите ви не могат да чакат. Пропускането на важни срещи се отразява негативно и на бъдещите ви планове. Не общувайте с непознати хора, не допускайте да ви заговарят. Очаквайте проблеми в деловите отношения. При възможност отложете планираните срещи и разговори, ако не е по силите ви да убедите вашите колеги да кажат мнението си. Анализирайте грешките си. От понеделник сте изкушени за промени и пътувания. Поднасят ви примамливи предложения за начинания.

ЗДРАВЕ Погрижете се за здравословното си състояние, което може рязко да се влоши заради преумора. Не прекалявайте с алкохола и опиатите, няма да ви помогнат.

ЛЮБОВ Успехите в личните отношения са с жените. Семейните ви отношения изискват анализ, за да изгладите недоразуменията с брачната си половинка. Не прекалявайте с претенциите си.