Регистрация

ВходЗабравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Слави, не ми е жал за теб, а за хората, които ти повярваха Слави Трифонов

Хвърлете едно очо на последния абзац от написаното от Слави Трифонов във фейсбук:

"Заместник-директорът на “Национална полиция” старши комисар Атанас Илков е изпратил писмо до издателство “Нова звезда”, с което иска подробна информация за книгата на Петър Илиев, станала толкова популярна покрай моето предложение Петър Илиев да заеме поста министър на вътрешните работи, ако, разбира се, имаше тази възможност.

Националната полиция да се интересува от една книга, при положение, че това би могло да бъде дело от частен характер, означава, че това е поръчка, която тотално иска да смачка Петър Илиев, респективно да уязви мен.

Прекрасно разбирам, че политиката е мръсна игра и не се интересува от съдбите на хората, в случая - от съдбата на един преподавател по конституционно право. Ясно е, че той и неговата книга са повод да ми бъде обяснено, че аз така не мога да ги правя тия работи.

Добре. Разбрах посланието. А сега моето:

Аз за Петър Илиев ще се погрижа, както се грижа за всички почтени и лоялни хора, които познавам. И също така ще се погрижа да разбера кой си ти или кои сте вие, които сте в състояние да изгорите книга, да съсипете човек заради амбициите си за власт. И след това всичко по реда си. Законовият ред."

Интересен подход. Първо ще се погрижи за Петър Илиев, както се грижи за всички "ПОЧТЕНИ и ЛОЯЛНИ" хора, които познава, след което ще се погрижи да РАЗБЕРЕ КОЙ ИЛИ КОИ СТЕ ВИЕ, които са в състояние да изгорят книга и да съсипят човек заради АМБИЦИИТЕ СИ ЗА ВЛАСТ и след това ВСИЧКО ПО РЕДА СИ. ЗАКОНОВИЯ РЕД.

Абе, Слави. Нещо си обърнал правилния подход. Първо се започва със ЗАКОНОВИЯ РЕД. И ти ли бе, Чадо реши, че първо трябва да се ПОГРИЖИШ /както ти си знаеш/ и чак накрая да подходиш ЗАКОНОВО?

То, ако и хората те последват в действията си означава, че първо трябва да ошамарим всички от парламента, а след това ВСИЧКО ПО РЕДА СИ и накрая по ЗАКОНОВИЯ РЕД.

Спомням си, че преди време имаше един асфалтаджия, който действаше по същия тертиб. Но пък си мисля, че и двамата нещо не сте разбрали, че този подход е подхода на самозабравилите се.

Не ми е жал за теб, а за хората, които ти повярваха.

От фейсбук