Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Мажд Алгафари: Саудитците дават колосални суми за строеж на “кухни” към джамиите.
Мажд Алгафари: Саудитците дават колосални суми за строеж на “кухни” към джамиите.

Една трета от населението на България живее и работи в чужбина. Много от тях са придобили и друго гражданство по ред причини.

Тези хора имат право да гласуват и да избират кой да управлява България, но нямат правото да се включат в управлението на страната.

Доста странно!!!

Как искате българите в чужбина да се завърнат отново в страната, като нямат правото да се включат в нейното управление? Нима очаквате от тях да се завърнат само за да работят? Част от тях биха се върнали и биха се включили в управлението на държавата, но тя не им позволява. Е, няма да се върнат.

Ще кажете, че Конституцията го изисква?

Кой е писал Конституцията?

Точно тези, които не искат да си имат работа с успели Българи в чужбина.

Много малко ще са тези, които биха се отказали от американско, канадско, немско, датско, шведско, австрийско или друго гражданство, евентуално за да бъдат включени в управлението на България и да въведат наученото в чужбина.

Аз лично, познавам десетки български граждани притежаващи и друго гражданство, които могат да пренесат своя опит и качества в Родината.

Сега ми стана ясно, защо нашите депутати са едни и същи, а министрите през последните години с лопата да ги дрънкаш по чутурата.

Така също ми стана ясно, защо на нашите управници не им се иска да се свика Велико народно събрание, защото току виж някой реши да им промени рахатлъка.

От фейсбук