Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

На 25 май 2021 г. от И Т.Н. внесоха в ЦИК 3500 подписа за регистрация за вота.
На 11 юли 2021 г. на парламентарните избори И Т.Н. получиха гласовете на 657 829 избиратели.
Оставам с впечатлението, че членовете на И Т.Н. са едва 3500 души, което от своя страна означава, че разликата до броя избиратели е 654329. Практически, последната цифра е броя на СИМПАТИЗАНТИТЕ на И Т.Н., но не и на членовете им. Това е броят на българските граждани, които повярваха в обещанията на Слави. Те са неконтролируема маса от граждани, които няма как да бъдат задължени да гласуват за решения, които И Т.Н. приема. Те ще гласуват по СЪВЕСТ и УБЕЖДЕНИЕ, а не под диктовката на И Т.Н. или друга партия.
Решението на Слави Трифонов, че И Т.Н. ще подкрепят Президента Румен Радев за втори мандат не означава, че неговите избиратели ще го направят, защото И Т.Н. така е решило. Решенията на Слави може да се сведат за изпълнение на ЧЛЕНОВЕТЕ на неговата партия, но нямат никаква стойност спрямо избирателите на И Т.Н.
Бай Славчо, ако въобще подкрепиш Президента Румен Радев за втори мандат, то това ще е с едва 3500 гласа, което от своя страна е нищо спрямо сегашната подкрепа към Президента. Ако си мислиш, че твоите 3500 гласа ще решат мандата на Президента, то ти много се лъжеш. Той няма да разчита на подкрепата на партиите в България. Подкрепата за него ще дойде от всички български граждани - леви, десни, центристки, бели, мургави, млади, възрастни, образовани, необразовани, работещи и безработни, лекари, инженери, шофьори на таксита, миньори, полицаи, плажуващи и т.н. /последното и т.н. не е онова И Т.Н./.
Сламката за която си се хванал няма да те спаси или да спаси твоята партия И Т.Н.