Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Приятели,
да се оттеглиш по лични причини значи, семейна трагедия. неизлечима болест, смърт, някой от най-близкия кръг роднини да е прекрачил прага на тежко престъпление или моралните устои на обществото. Също така може да бъде психическо разстройство и нестабилност. Когато иде реч за пост в държавата в който са замесени суверенът, Народното събрание, президентът и много, много похарчени милиони лева на данъкоплатците, да излъжеш всички е най-малко морално престъпление. Изтъкнатите от този пишман кандидат доводи са три и нито един от тях не е личен.
Пишман - Който е престорен, лъжлив, неистински или е разколебан, разкаян, несигурен в качеството си на някакъв - тълкуването е от онлайн речник.
Не бих му се разсърдил толкова, за неточностите в биографията му, защото може да са следствие на небрежност. Не бих му се засегнал за мултиконтиненталната предприемаческа дейност от Орландовци, която може да е плод на мечти и богато въображение. Не бих се притеснил и за нелепата му намесата в трудно постигнатите държавни споразумения между Гърция и Македония. Отдавам го на неподготвеността и напрежението от насочените светлини на прожекторите. НО, да лъжеш милиони българи за лични причини при отказа от съставянето на правителство, след като си приел указа дни преди това и то самодоволно нахилен е ... дъно. Още по-голямо дъно е достигнал онзи, който е кастингирал кандидата и се подигра с народ с хиляда триста и четиридесет годишна история, сякаш си играе с него на - тука има, тука нема. Това е престъпна самонадеяност, срамно и низко дело в което въвлече изтъкнати личности, кандидати министри, народни представители, избиратели и най-вече ограби мечтите на стотици хиляди, повярвали, че е време за друго.