Регистрация

Вход



Забравена парола

Смяна на парола

Напишете дума/думи за търсене

Тошко Йорданов КАДЪР: bTV
Тошко Йорданов КАДЪР: bTV

"Няма да коментирам прическата си, нали сте умни всички. Мога да се шегувам много, няма много дълбоки общочовешки послания, всички знаят кога сме се подстригвали в нашата група, може да проверите в интернет", коментира Тошко Йорданов в "Лице в лице" по бТВ по повод това, че изненадващо се подстрига. 

"24 часа" припомня: Седмица след свалянето на „Хъшове” от ефира на БНТ на 19 февруари 1998 г. в знак на протест Слави, Любен Дилов и всички сценаристи на „Хъшове” се подстригаха нула номер. Мястото бе ларгото между Министерски съвет и Президентството. Акцията се казваше „хъшовете се привеждат във вид, удобен за властта”. Косите бяха събрани в две калъфки за възглавници и хората на Трифонов се опитаха да ги оставят на правителството на Иван Костов и президента Петър Стоянов. Тогава имаше и яростни сражения между поддръжници на „Хъшове” и противници. Имаше полиция.

Песента "Студио X", в която всички са с бръснати глави е от онова време. 

"Това е предателство от тяхна страна". Така Тошко Йорданов коментира отказването на подкрепа от страна на партиите на протеста. - Всичко, което договорихме на тия разговори, беше една прекрасна програма с цели. 

Една от партиите на протеста предаде исканията, предаде хората, които протестират и целия протест, коментира Йорданов по повод това, че "Изправи се, БГ! Ние идваме" оттегли подкрепата си. 

Ние няма да изтеглим Петър Илиев. "Хайде всеки да си гледа неговата партия", призова Йорданов след искането на БСП да оттегли кандидатурата на ИТН за Петър Илиев. 

До колкото знам Петър Илиев няма никакви взаимоотношения с Барбадос. Почетен консул не е дипломатическа, нито държавна длъжност, тя е просто да се погали егото на човека, каза той.